Lietuvos gražuolė A. Kavaliauskaitė pasirengusi pakerėti pasaulį

„Širdyje didelis džiaugsmas, o ašaros dar tik kaupiasi. Visos tikėjomės karūnos, bet laimė nusišypsojo man“, – džiaugsmo neslėpė sekmadienį „Mis Lietuva 2014“ karūnuota iš Panevėžio kilusi 21 metų Agnė Kavaliauskaitė.

A.Kavaliauskaitė karūnuota "Mis Lietuva 2014".<br>M.Patašiaus nuotr.
A.Kavaliauskaitė karūnuota "Mis Lietuva 2014".<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Sep 22, 2014, 7:59 AM, atnaujinta Jan 30, 2018, 4:37 AM

Kėdainių arenoje vykusiuose gražiausios šalies merginos rinkimuose ji įveikė 11 varžovių. Klaipėdos universitete choreografiją trečius metus studijuojanti tamsiaplaukė grožiu ir elegancija pakerėjo ir tiesiogiai konkursą per „Lietuvos ryto“ televiziją stebėjusius žiūrovus. Ji buvo paskelbta „Mis publika“.

Muzikos grupės „ŠarkA“ naujojo nario ir mylimojo Tomo Legenzovo, su kuriuo draugauja ketverius metus, tuoj pat po pergalės scenoje pasveikinta karūnuota gražuolė tikino dar neįsivaizduoja kaip šis titulas pakeis jos gyvenimą, tačiau mergina nekantriai laukia Londone vyksiančio konkurso „Mis pasaulis 2014“, kur yra pasirengusi nugalėti gražuoles iš visos planetos.

Mergina neslėpė, jog pasiruošimas konkursui „Mis Lietuva“ nebuvo lengvas, nes teko daug repetuoti, tačiau, jos manymu, šou buvo tikrai įspūdingas.

Sunkiausia A.Kavaliauskaitei buvo atrodyti drąsiai ir savimi pasitikinčiai, nes prieš lipant į sceną buvo sudėtinga nuslėpti jaudulį. Merginai laimėti padėjo draugiška atmosfera tarp dalyvių ir vedėjų šiltas bendravimas su dalyvėmis bei palaikymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.