Prasižengimą K. Tučkutė bando išpirkti aukodama neįgaliesiems

„Atsiprašykime ne tik žodžiais!“ - bičiulius ragino modelis Kristina Tučkutė. O atsiprašyti modelis turi už ką - jos vyras Patrice'as Romulas automobilį „Rolls-Royce Wraith“ pastatė neįgaliųjų vietoje prie vieno prekybos centro. Beveik milijoną litų kainuojančio automobilio statymas neįgaliųjų vietoje itin papiktino visuomenę.

Kristina viešai atsiprašė dėl sutuoktinio poelgio ir patikino, kad pora tądien labai skubėjo ir nepastebėjo neįgaliųjų ženklo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kristina viešai atsiprašė dėl sutuoktinio poelgio ir patikino, kad pora tądien labai skubėjo ir nepastebėjo neįgaliųjų ženklo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 1:18 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:05 AM

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Kristina viešai atsiprašė dėl sutuoktinio poelgio ir patikino, kad pora tądien labai skubėjo ir nepastebėjo neįgaliųjų ženklo.

Apgailestaujanti K.Tučkutė atrado būdą išpirkti savo ir Patrice'o kaltę - sutuoktiniai paaukojo pinigų vienai neįgaliųjų organizacijai.

„Vakar skubėdami pastatėme mašiną neįgaliųjų vietoje... Dėl to Patrice'as ir aš labai blogai jaučiamės. Tikrai ne specialiai, tiesiog nepamatėme ženklo.

Šiandien suradome neįgaliųjų organizaciją ir jiems paaukojome. Pagalvojau, kad tai gera idėja prasižengusiems“, - socialiniame tinkle rašė K.Tučkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.