I. Stumbrienė su žvaigždėmis pristatė makiažo tendencijas

Trečiadienio vakarą sostinės „Juozas Art“ galerijoje šurmuliavo makiažo meistrės ir žinomos šalies moterys. Čia buvo pristatytos naujausios makiažo tendencijos. Į makiažo meistrės kėdę sutiko sėstis ir verslininkė Inga Stumbrienė.

Meistrė modeliais pavertė atlikėjas Nataliją Bunkę, Kristiną Ivanovą, Katažiną Zvonkuvienę ir Ingridą Kazlauskaitę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Meistrė modeliais pavertė atlikėjas Nataliją Bunkę, Kristiną Ivanovą, Katažiną Zvonkuvienę ir Ingridą Kazlauskaitę.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2014, 9:29 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 7:13 PM

Grožio fiesta trečiadienį buvo surengta „Make up for ever“ 30-ojo gimtadienio proga. Tą patį vakarą iškilmingas gimtadienis buvo minimas ir Paryžiuje.

Į teatralizuotą grožio šou, kuriame makiažo tendencijas pristatė net 20 modelių, speialiai iš Niujorko atskrido ir profesionalus modelis Solveiga Mikolaitytė.

Vakaro metu žibėjo ne tik madingas makiažas ant merginų veidų, bet ir prabangūs drabužiai, kuriomis buvo pasipuošę modeliai. Jais pasirūpino žinomas šalies dizaineris Liutauras Salasevičius.

Paryžietišką dvasią vakaro metu sukūrė ne tik subtilus grožis, bet ir prancūziškos muzikos garsais. „Juozas Art“ studijoje ta proga skambėjo grupės „Magnit“, atlikėjų Ingridos Kazlauskaitės, Natalijos Bunkės ir Katažinos Zvonkuvienės dainos.

Maža to, gurmaniškais vakaro užkandžiais rūpinosi išradingieji „Virtuvės mitų griovėjai”. Jie šiam vakarui specialiai pagamino šventinį tortą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: gaisras Vilniaus daugiabutyje