Oksana Pikul-Jasaitienė: „Anksčiau ar vėliau vėl vyras žais“

Pasibaigus sutarčiai su Krasnodaro krepšinio klubu „Lokomotiv-Kuban“ krepšininkas Simas Jasaitis (32 m.) laikinai liko be darbo – kol kas jis nepasirašė sutarties su jokiu kitu krepšinio klubu. Jo žmona, grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ narė, Oksana Pikul-Jasaitienė (30 m.) tikina dėl to per daug nesigraužianti.

Pasibaigus S.Jasaičio sutarčiai su krepšinio klubu, Oksana vyrą palaiko visomis išgalėmis.<br>R.Neverbicko nuotr.
Pasibaigus S.Jasaičio sutarčiai su krepšinio klubu, Oksana vyrą palaiko visomis išgalėmis.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2014, 5:08 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 6:08 AM

„Visą gyvenimą dirbau, save išlaikiau ir puikiai dėl to jaučiausi. Man nei šilta, nei šalta, kad vyras kol kas be darbo. Esu sveika, dirbanti ir uždirbanti moteris, kuri vienu ar kitu atveju vyrą palaiko.

Nėra čia jokio apmaudo. Ankščiau ar vėliau vėl vyras žais. Kol kas mėgaujamės buvimu Lietuvoje. Čia juk taip gera, tokie nuoširdūs žmonės“, – savo gerbėjams „Facebook“ tinkle situaciją pakomentavo Oksana.

Anot jos, pinigai šioje situacijoje – antraeilis dalykas. Svarbiausia vyrą palaikyti visais gyvenimo atvejais ir mokėti žvelgti į gyvenimą optimistiškai. Tai ji pademonstravo savo pavyzdžiu.

„Užtat kokias lydekas valgome!“ – geros nuotaikos nestokojo dainininkė, primindama visiems, kad savaitgalį S.Jasaitis buvo išvykęs žvejoti. Namo vyras grįžo su stambiu laimikiu – krepšininkas pagavo beveik metro ilgio lydeką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.