Į dujų spąstus patekęs šokėjas Deividas Meškauskas nesutriko

„Viskas yra netikėta, viskas yra įdomu. Aš esu sužavėtas, truputį nejaukiai jaučiuosi, nes nežinau, kas bus toliau. Visas tiesiog virpu, kūnu bėgioja šiurpuliukai. Kai pamatau tuos ginklus, šalmus, noriu viską tuoj pat išmėginti“, – prieš specialas pratybas Gaižiūnų poligone sakė šokėjas Deividas Meškauskas.

D.Meškauskui teko trys užduotys: veiksmai dujų kameroje, užterštos teritorijos ženklinimas bei savęs ir transporto priemonės švarinimas.<br>Stopkadras
D.Meškauskui teko trys užduotys: veiksmai dujų kameroje, užterštos teritorijos ženklinimas bei savęs ir transporto priemonės švarinimas.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 12:56 AM

Vienas žymiausių Lietuvoje šokėjų dalyvavo lrytas.lt projekte „Pavojingas ginklas“. D.Meškauskui teko trys užduotys: veiksmai dujų kameroje, užterštos teritorijos ženklinimas bei savęs ir transporto priemonės švarinimas.

„Įėjęs į dujų pilną palapinę, nieko nemačiau, matomumas buvo nulinis, o kai prisimenu, kad dar ten turėjau kažką padaryti, adrenalinas tiesiog užplūsta visą kūną. Jeigu šalia manęs nebūtų specialistų ir dujos būtų tikros, kenksmingos, tikrai būtų baugu ir ypatingai nejauku“, – įvykdęs pirmąją užduotį įspūdžiais dalinasi D. Meškauskas.

Televizijos projektų dalyvis negailėjo nei laiko, nei jėgų ir stengėsi visas jam pavestas užduotis atlikti kuo profesionaliau. D.Meškauskas drauge su karininkais vykdė visus kapitono paliepimus, nesidrovėjo net apsinuoginti prieš kameras atlikdamas švarinimo procedūras. Taip pat šokėjui teko viena svarbiausių užduočių – pratybos, kurių metu garsenybė išmoko dirbti su galinga karine technika ir švarinti chemikalais užterštą karinį transportą.

Kaip D. Meškauską įvertino karininkai ir kaip jam sekėsi šveisti karines dušines, sužinosite naujoje projekto „Pavojingas ginklas‘‘ serijoje.

Visas projekto „Pavojingas ginklas‘‘ serijas galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.