Milane garsių tėvų duktė viliasi išmokti savarankiškumo

Du lagaminai. Į tiek sutilpo Karolinos Meschino (19 m.) gyvenimas. Bent jau iki Kalėdų. Australijos garbės konsulo Lietuvoje Antonio Meschino ir verslininkės Astos Meschino duktė išvyko į Milaną, mados ir dizaino mokyklos Marangoni institutą studijuoti madingo įvaizdžio kūrimo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 8:36 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 7:32 PM

Mergina – gerbėjų socialiniame tinkle žvaigždė, daugeliui mergaičių ji – sektinas pavyzdys. Dar daugiau dėmesio Karolina sulaukė, kai praėjusį pavasarį pristatė fotografijų parodą. Nepaisant to, niekada nesielgė arogantiškai, o pati viduje jaučiasi sutrikusi lyg maža mergaitė.

„Kelionė į Italiją man yra milžiniškas iššūkis!“ - prisipažino Karolina.

Bet juk ji – išmaišiusi pasaulį, be to, Italijoje gyvena Karolinos močiutė?

Merginą neramina tai, kad pradės naują – savarankiško - gyvenimo etapą. Mintys apie tai ir be proto gąsdina, ir tuo pačiu maloniai jaudina.

„Kiek girdžiu iš tėvų, vyresnių draugų, dėdžių ir tetų - visi mane tikina, kad ateinantys keleri metai bus gražiausi, įsimintiniausi ir įdomiausi, nes studentiškas gyvenimas kupinas linksmybių, juoko, ašarų bei savęs ieškojimo, - sakė Karolina. - Įdomu, kas manęs laukia, nekantrauju pradėti mokslus, kurie labai domina, tikiuosi atrasti kuo daugiau naujų draugų ir tapti savarankiška“.

Dėl ko labiausiai skauda širdį išvykstant iš namų, ko labiausiai trūks?

Šeimos, nes Karolina labai daug laiko leidžia su tėvais ir broliu Antonio Johnu, draugų – su pastaraisiais labai sunku atsisveikinti ir merginai jau laiko paroje neužtekdavo, kai norėjo prieš išvažiavimą su visais pabūti.

Vieną savaitgalį ji paskyrė savo geriausioms draugėms: merginos namuose mėgavosi tėvams priklausančio restorano „Da Antonio“ užkandėlėmis, desertais, o vėliau pasinėrė į sostinės naktinių klubų linksmybes.

Karolina Milane pasiges ir...vairavimo. Kadangi ten ji gyvens pačiame centre, netoli universiteto, jos automobilis lieka garaže Vilniuje. Vairavimas merginą labai atpalaiduoja – jaučiasi fantastiškai prie vairo.

Tokį praradimą greičiausiai kompensuos pats Milanas - svajonių miestas kiekvienai panelei, kuri mėgsta madą. Ten galima sutikti daug stilingų žmonių, ten vyksta mados savaitės ir nuolat justi šurmulys, susijęs su grožiu. Ar vešis į naują vietą kokį nors nereikalingą, bet širdžiai mielą daiktelį?

„Savo gyvenimą bandžiau susipakuoti į du lagaminus. Džiaugiausi, kad nereikėjo sukti galvos, kaip sutalpinti storus vilnonius megztukus ir šalikus – juk Milane dar vis šilta. Neišvengiama mano bagažo dalis - pagalvė su liūtuku, kuri keliauja su manimi visur nuo 14 metų. Labai ją saugau, kasnakt su ja miegu, neįsivaizduoju naujo kambario ir lovos be šios pagalvės“, - pasakojo Karolina.

Kad būtų jaukiau įsikurti svetimame mieste, merginą lydės mama – kaip tik Milane ji turi verslo reikalų ir kartu praleis keletą dienų.

Neužilgo Karoliną galbūt aplankys ir draugai – mergina maloniai nustebo sužinojusi, kad jie jau ieško lėktuvo bilietų ir rikiuoja laisvas dienas, kurias galėtų skirti viešnagei Milane.

Galbūt tėvai Karolinai davė griežtų nurodymų, kaip elgtis vienai svetimame mieste?

„Ne, reikalavimų sąrašo tėvai neįteikė, - juokėsi Karolina. - Ir jie, ir aš pati esu nusiteikusi išmokti šimtu procentų savimi pasirūpinti. Tėvai nori, kad sprendimus priiminėčiau pati, o jei ką – mokyčiausi iš savų klaidų“, - ryžtingai nusiteikusi Milano studentė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.