Ingą Stumbrienę pradžiugino vyro pastangos ją nustebinti

„Daug draugų, gėlių ir dovanų – dievinu tokias dienas! Nesuprantu žmonių, kurie tokių progų nešvenčia“, - taip prabėgusį savaitgalį apibūdina Inga Stumbrienė. Moteris stilingai atšventė 31-ąjį gimtadienį, kurį paslapčia suorganizavo vyras Aivaras.

Inga Stumbrienė atšventė stilingą 31-ąjį gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Inga Stumbrienė atšventė stilingą 31-ąjį gimtadienį.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:18 AM

Inga neslėpė – linksmą vakarėlį ji jau įtarė, tad jai beliko atsiduoti į patikimas vyro rankas. Paklausta, kokių dovanų sulaukė – moteris šyptelėjo ir patikino, kad džiaugiasi, jog ją supa mylimasis ir draugai, kurie žino, kas Ingai patinka.

„Visuomet matau, kad žmonės dovanas man itin kruopščiai renka. Gavau labai gražų perlų vėrinį iš draugės. Ji ėjo pas papuošalų dizainerę ir jai pasakė, kad šis papuošalas bus įteiktas būtent man. Dizainerė žiūrėjo mano nuotraukas, vertino, ką aš rengiuosi ir kur einu. Tad ši dovana apgalvota ir sukurta būtent man“, - džiaugėsi Inga.

Ką padovanojo vyras – moteris neatviravo, tačiau viena iš jo dovanų - mados namų „Chanel“ ženklu papuoštas tortas, kuris tikrai neliko nepastebėtas ir neįvertintas.

„Man labai smagu, kad jis stengiasi pažinti moteriškąjį pasaulį, tai yra labai miela ir žavu“, - šypsojosi I.Stumbrienė ir pridūrė, kad „Chanel“ prekės ženklas nėra mėgstamiausias, o jos spintoje daugiausiai galima rasti „Dior“ arba „Gucci“ prekės ženklų.

„Kiekvienas vyras žino tris magiškus žodžius - „Chanel“, „Dior“ir „Gucci“, tad pirkdami dovaną galvoja, kad vistiek iš trijų prekės ženklų į kažkurį vieną pataikys. Šį jo bandymą tikrai vertinu ir tai man patinka“, - sakė Inga.

Moteris pasakojo, kad prekės ženklai dar nieko nepasako apie žmogų ir jie nėra svarbūs, kad gražiai atrodytum, o paklausta, ar aštuonmetė dukrelė Estela savo spintoje turi daug garsių prekinių ženklų – moteris nudžiugo, kad dukrai svarbu ne prekiniai ženklai, o tiesiog gražūs ir spalvingi rūbeliai.

„Iš pradžių dukrelė pradėjo skirti, kas yra mergaitiška, o kas – berniukiška. Jai labai patinka sijonėliai ir įvairiausi raukinukai. Tuomet pradėjo atsakingai derinti spalvas, o dabar ji tiesiog nori būti stilinga.

Estela per modelių pristatymus visada pasižiūri, kokios yra mados tendencijos ir eidama į kokį vaikišką vakarėlį man dėsto, kad neturi ką apsirengti ir jai tuojau pat reikia į parduotuvę! Kol kas tai juokinga, tačiau tikiuosi, kad sekanti pakopa nebus įsigyti daug rūbų su prekiniais ženklais“, - šypsojosi I.Stumbrienė.

Moteris džiaugėsi, kad ji – patikima ir asmeninė dukrelės stilistė, kurios nuomone Estela pasikliauja.

„Atrodo, kad eina tik į mokyklą, tačiau vis neišsirenka, kokį drabužėlį apsivilkti, o jei aš neatkreipiu dėmesio – ji netgi pykteli ir reikalauja, kad jai padėčiau. Man patinka įsitraukti į mergaitiškus dukrelės žaidimus“, - sakė Inga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.