Kristinos Ivanovos išvaizdos pokyčiai

Šviesūs, kruopščiai sušukuoti ilgi plaukai, tobulos kūno linijos, elegantiška eisena ir plati balta šypsena – taip galima apibūdinti atlikėją ir verslininkę Kristiną Ivanovą (27 m. ), kuri su kiekvienais metais tik gražėja.

Kristina Ivanova anksčiau ir dabar.<br>„Lietuvos ryto"archyvo nuotr.
Kristina Ivanova anksčiau ir dabar.<br>„Lietuvos ryto"archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 8:04 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:20 AM

Trumpi sijonėliai ir rožinė spalva – tarsi 2004 m. Kristinos vizitinė kortelė į didžiąją sceną, kurioje kadaise moteris debiutavo kaip grupės „Yva“ šokėja. Anuomet moteris atrodė tarsi savo sesers Natalijos šešėlyje.

 Keli priaugę kilogramai ir neskaisti veido oda tuomet neatskleidė viso Kristinos žavesio, tačiau dabar nuo atlikėjos grožio neįmanoma atitraukti akių.

„Aš visada stengiuosi žiūrėti, ką valgau. Taip pat lankausi sporto klube, nes manau, kad norint atrodyti gražiai, savimi turi rūpintis ištisus metus“, - kartą naujienų portalui lrytas.lt sakė Kristina.

Visos moters pastangos tikrai neliko nepastebėtos ir neįvertintos - 2011 metais Kristina dalyvavusi „Mis Lietuva" konkurse buvo apdovanota „Mis Gracija" titulu.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome pasižiūrėti Kristinos Ivanovos nuotraukas dabar ir prieš dešimtmetį ir įvertinti jos išvaizdos pokyčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.