Kristina Ivanova trumpam tapo profesionalia futbolininke

Ilgi, dailiai nulakuoti nagai ir bijojimas išsitepti, Kristinai Ivanovai visai netrukdė išsivolioti po purviną žolę ir užtikrintai pelnyti įvarčius futbole. Aikštelėje ji atrodė tarsi būtų tikra profesionalė.

Kristina Ivanova žaidžia futbolą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Kristina Ivanova žaidžia futbolą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 3:06 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 11:45 PM

Socialiniame tinkle „Facebook“ moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje ji vilki futbolo aprangą ir grakščiai spiria kamuolį į vartus. Kristina su grupės „Magnit“ merginomis filmavosi vienoje televizijos laidoje ir tikino, kad šis sportas daug sunkesnis, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

„Šis sportas – vyriškas, reikalaujantis didelio fizinio pasirengimo. Moterys, kurios žaidžia futbolą – moterims nelygios. Šis sportas padarė didelį įspūdį, nuo pat ryto bėgiojome ir labai gerai praleidome laiką“, - sakė K.Ivanova.

Nors Kristinos kolegės kamuolį spardė mėgėjiškai su tikromis profesionalėmis, tačiau pati K.Ivanova aikštelėje buvo jau ne naujokė. Paklausta, ar negalvoja dažniau lankyti futbolo treniruočių, moteris tikino apie tai tikrai susimąsčiusi.

„Čia ne kūno kultūros pamoka mokykloje! Tai reikalauja daug ištvermės... Tačiau toks laisvalaikio praleidimo būdas man tikrai priimtinas. Palaikau visus aktyviai užsiimančius profesionaliu sportu. Man tai ne tik smagu, tačiau ir labai žavu. Kas žino - gal kada pamatysite mane futbolą žaidžiančią už merginų rinktinę!“, - šypsojosi moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.