Lenktynininko žmona A. Jonušienė kvietė ir vaišintis, ir aukoti

Ar kada atėję į svečius susimokėjote už maistą? Jei ne, vadinasi, dar nedalyvavote labdaringos iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ renginiuose. Prie akcijos prisijungusi vairuojančių moterų asociacija „Racing Ladies“ su jos vadove Asta Jonušiene priešakyje antradienį sostinėje surengė vakarienę, į kurią atvyko garsūs geradarių bičiuliai.

Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Renginio akimirka.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-09 19:06, atnaujinta 2018-01-27 22:45

Per vakarienę sostinės viešbutyje „Ratonda Centrum Hotels“ esančiame restorane moterys vaišino savo svečius itališkais virtiniais nioki su moliūgais ir voveraitėmis bei kitais jų pačių pagamintais skanėstais. Paruošti patiekalus veiklioms moterims padėjo „Kulinarinės studijos“ šefas Gian Luca Demarco.

Po vakarienės vakarėlio svečiai dėkingumą už vaišes ir svetingumą išreiškė pinigais. Juos vėliau vairuojančių moterų asociacija perduos „Maisto bankui“.

Jo ir kulinarinių knygų autorės bei laidų vedėjos Beatos Nicholson inicijuotas projektas „Kviečiu į svečius“ šiemet vyksta jau ketvirtą kartą. Per jį surinkti pinigai skiriami „Maisto bankui“, kuris kasdien surenka jiems perduodamas prekybininkų ir gamintojų labdarai atiduodamus maisto produktus, vėliau atitenkančius nepriteklių patiriančioms Lietuvos šeimoms.

Nors maisto produktai šeimoms teikiami nemokamai, lėšų organizacijai reikia visa tai realizuoti – mokėti už degalus, sandėlius ir kt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.