Per vakarienę sostinės viešbutyje „Ratonda Centrum Hotels“ esančiame restorane moterys vaišino savo svečius itališkais virtiniais nioki su moliūgais ir voveraitėmis bei kitais jų pačių pagamintais skanėstais. Paruošti patiekalus veiklioms moterims padėjo „Kulinarinės studijos“ šefas Gian Luca Demarco.
Po vakarienės vakarėlio svečiai dėkingumą už vaišes ir svetingumą išreiškė pinigais. Juos vėliau vairuojančių moterų asociacija perduos „Maisto bankui“.
Jo ir kulinarinių knygų autorės bei laidų vedėjos Beatos Nicholson inicijuotas projektas „Kviečiu į svečius“ šiemet vyksta jau ketvirtą kartą. Per jį surinkti pinigai skiriami „Maisto bankui“, kuris kasdien surenka jiems perduodamas prekybininkų ir gamintojų labdarai atiduodamus maisto produktus, vėliau atitenkančius nepriteklių patiriančioms Lietuvos šeimoms.
Nors maisto produktai šeimoms teikiami nemokamai, lėšų organizacijai reikia visa tai realizuoti – mokėti už degalus, sandėlius ir kt.