Mentalistas Nicholas Kinas: „Burtais tikros meilės neprišauksi“

„Nors daugelis šventai tiki, kad gali būti kitaip, magija ir burtais tikros meilės neprišauksi“, – nustebino mentalistas ir iliuzijos meistras Nicholas Kinas (27 m.). Išradingais triukais kerintis, įtaigos ir hipnozės menus įvaldęs vyras įsitikinęs, kad meilė – tai dangaus malonė, kurios turi sulaukti net magas, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

Iliuzionistas Nicholas Kinas tiki, kad meilė – tai dangaus malonė, kurios turi sulaukti net magas.<br>P.Mantauto nuotr.
Iliuzionistas Nicholas Kinas tiki, kad meilė – tai dangaus malonė, kurios turi sulaukti net magas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 9, 2014, 10:28 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:25 PM

Sunku patikėti, kad išvaizdaus, nuoširdžiai bendraujančio ir nuolat gerbėjų apsupto kauniečio Nicholo Kino širdis jau daugiau nei metus yra laisva, o namai tušti.

„Svarstau, gal šunį įsigyti. Tačiau dėl įtempto darbo grafiko neturėsiu laiko jo vedžioti. Tikriausiai teks žuvyčių nusipirkti. Plaukios akvariume ir sklaidys mano vienatvę“, – kalbėjo Nicholas Kinas.

Pernai po devynerių bendro gyvenimo metų su šešiametės dukters Emili motina Aušra išsiskyręs ir atskirai apsigyvenęs magas į naujus santykius stačia galva nepuola.

Taip yra ne todėl, kad Nicholas Kinas norėtų atsikvėpti po nesėkmingai susiklosčiusio gyvenimo su buvusia drauge.

Vyras iki šiol nesutiko moters, kuri jį pavergtų, o ji žavėtųsi juo kaip žmogumi, o ne vien kaip magu.

„Manau, jog dailiosios lyties atstoves labiausiai traukiu tuo, kad scenoje joms atrodau paslaptingas. Tai, kas magiška ir nepaaiškinama, viliojo visais laikais. Tačiau nulipęs nuo scenos esu žmogus, o ne 24 valandas per parą triukus rodantis artistas. Man reikia to paties, ko daugeliui jaunų vyrų, – mylinčios ir mylimos partnerės“, – sakė magas.

Nicholas Kinas neslėpė, kad kasdien sulaukia jaunų merginų ir brandžių moterų pasiūlymų susipažinti, išgerti arbatos, nueiti į naktinį klubą. Jam yra tekę gauti kvietimų tapti kokios nors gražuolės palydovu vakarėlyje ar net vestuvėse. Dažniausiai tokių siūlymų vyras mandagiai atsisako teisindamasis dėl didelio užimtumo.

Su keliomis gerbėjomis magas yra susitikęs pabendrauti, tačiau rimtesne draugyste tai nevirto.

Socialiniuose tinkluose ir mobiliajame telefone galima išvysti Nicholui Kinui atsiųstų merginų nuotraukas. Kai kurios jų smarkiai apsinuoginusios. Tokios gerbėjos rašo, kad norėtų su magu artimiau susipažinti, net siūlo intymias paslaugas.

Ypač daug dėmesio Nicholas Kinas sulaukia ne Lietuvoje, o Ukrainoje. Triukų meistras šioje šalyje neretai rengia pasirodymus. Jis sėkmingai pasirodė prieš porą metų milijonus žiūrovų prie televizorių ekranų sutraukusiame, šiuo metu kartojamame magų kovų televizijos projekte.

„Slaviško kraujo turinčios moterys labai drąsios. Gerbėjos man siunčia dovanas, laiškus, prisipažįsta mylinčios, kviečia kartu apsigyventi, siūlosi tekėti ir net gimdyti man vaikus.

Nors negyvenu vienuoliško gyvenimo, į įžūlius ar pernelyg atvirus pasiūlymus neatsakau“, – tvirtino pašnekovas ir pabrėžė, kad jam patinka santūriau besielgiančios moterys.

Nicholas Kinas būsimai mylimajai ypatingų išankstinių reikalavimų nekelia. Jam nesvarbu plaukų ar akių spalva, moters amžius, svoris ir ūgis. Magas atkreiptų dėmesį į moters Zodiako ženklą. Po Jaučio ženklu gimęs vyras įsitikinęs, kad labiausiai dermę jis jaustų su po Žuvų, Svarstyklių, Vėžio ir Mergelės ženklais gimusiomis moterimis. Tačiau ir tai nėra svarbiausia.

„Moteris pirmiausia turėtų būti moteriška: švelni, pasižyminti vidiniu grožiu, žavesiu, palaikanti, supratinga, ištikima, nepikta. Jeigu tokią sutikčiau, nenorėčiau mėnesiais vaikščioti į pasimatymus, o vakarais bendrauti trumposiomis žinutėmis. Man būtų priimtina bendri namai, stabilūs santykiai“, – vardijo Nicholas Kinas.

Argi magas negalėtų pamoti burtų lazdele ir į savo namus prisikviesti tą vienintelę, apie kurią svajoja?

Nicholas Kinas tikino, kad savo valdoma mįslinga energija per pasirodymus jis žiūrovams sugeba įteigti daugybę dalykų, o taikydamas hipnozę gali priversti žmogų daryti sunkiai suvokiamus dalykus.

Jis taip pat žino ne vienus burtus, kurie neva gali prišaukti meilę ir net visiems laikams ją išlaikyti. Tačiau nė vieno iš šių būdų magas nėra taikęs sau.

„Savo ypatingųjų galių nenaudoju piktiems ar klastingiems kėslams. Mano tikslas – stebinti ir džiuginti. Ar galėčiau mėginti kenkti sau? Jokiu būdu. Trokštu tikros meilės be burtų, apgaulės, įtaigos. Žmogaus prieš jo valią ilgai neišlaikysi, kad ir kokius stebuklingus triukus naudotum. O jeigu ir pavyks kurį laiką išlaikyti, tai bus tik meilės iliuzija.

Užsimerkusiai publikai rodydamas šou sugebu įteigti, kad paprasčiausias vanduo kvepia šviežiomis braškėmis ar gardžiausiais pyragaičiais. Tačiau atsimerkę žmonės suvokia, kad tai buvo žaidimas ir iliuzija. Taip nutiktų, jeigu žaisčiau jausmais“, – atvirai kalbėjo kaunietis.

Nicholas Kinas tiki, kad meilės reikia sulaukti kaip malonės iš dangaus. Ir nors kantrybė – dorybė, Nicholas Kinas juokaudamas tvirtino, kad tos malonės pageidautų sulaukti ne žiloje senatvėje, bet kuo greičiau.

Vyras neslėpė, kad vis dažniau pagalvoja, kaip sutikęs svajonių merginą jai originaliai pasipirštų. Nicholas Kinas neabejoja, kad kada nors tikrai ves.

„Ne kartą iš aplinkinių sulaukiau klausimo, kodėl taip ir nevedžiau Aušros, su kuria susilaukėme dukrelės. Apie vestuves kalba sukdavosi dažnai, tačiau buvo metas, kai aš nebuvau pasiruošęs, po to ji nenorėjo, o vėliau norėjome abu, bet prašymų tuoktis neprisiruošėme pateikti. Pastaruosius trejus metus santykiai blogėjo, todėl apie vestuves negalvojome. Džiaugiuosi, kad išsiskyrėme be pykčio. Dėl Emili toliau gražiai bendraujame“, – sakė Nicholas Kinas.

Lietuvos rekordininkas

– Nicholas Kinas atlikti pirmuosius triukus su moneta išmoko iš savo tėvo būdamas šešerių metų. Magijos pagrindų mokėsi savarankiškai iš knygų, vėliau stažavosi pas žinomus pasaulio magus, iliuzionistus ir mentalistus.

– Vytauto Didžiojo universitete Nicholas Kinas įgijo psichologijos magistro diplomą. Šis mokslas – neatsiejama mago darbo dalis.

– Lietuvos, Anglijos, Ukrainos, Rusijos, Baltarusijos ir kitų šalių publiką Nicholas Kinas ne kartą stebino eidamas per ugnį, lankstydamas metalinius šaukštus ir šakutes, rydamas vinis, rodydamas įvairius triukus su kortomis ir monetomis.

– Prieš kelerius metus mentalistas gerbėjus nustebino ne tik magija, bet ir Lietuvos rekordu.

– Žiūrovų akivaizdoje akis užsilipdęs karštu vašku, užsidėjęs metalinius akinius ir juodo audinio maišą ant galvos, vyras sėdo į kartą ir sėkmingai įveikė tris trasos ratus – iš viso 230 metrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.