Lietuvos žvaigždės linksminosi meno galerijoje

Antradienio vakarą šalies garsenybės linksminosi ne prašmatniame restorane ar viešbutyje, o meno galerijoje „Juozas Art“. Vilniuje įsikūrusioje galerijoje savo parodą atidarė fotografų kolektyvai „Jūras Duo Photography“ ir „Nakutis Photography“.

Parodos atidarymo svečiai.<br>V.Balkūno nuotr.
Parodos atidarymo svečiai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 9:39 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 8:13 AM

Išskirtinėje parodoje pirmą kartą eksponuojamos tarptautiniuose „Best Baltic Wedding Photograph 2012“ apdovanojimuose laurus nuskynusias vestuvių fotografijas.

„Gera vestuvinė fotografija yra ta, kuri net ir po dešimties metų emociškai veikia taip pat stipriai, kaip jausmai išgyventi TĄ dieną. Tokia fotografija – ilgaamžė“, – sakė parodos organizatoriai.

Vestuvių fotografijų parodos itin skambus pavadinimas – „Wow!“ – pasirinktas ilgai negalvojant. Būtent šį anglišką jaustuką, reiškiantį nuostabą, dažniausiai išgirsta fotografai, kai jaunavedžiai peržiūri nuotraukas.

Išskirtinių vestuvių nuotraukų pamatyti atvyko parodos autorių darbais besižavinčios garsenybės, tarp kurių buvo galima išvysti Vaidą ir Deividas Česnauskius, Egidijų Rainį, Gritę Maruškevičiūtę, Marių Jampolskį ir kitus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.