„Lietuvos balso“ dalyvio Audriaus naktis – policijos komisariate

Projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis, devyniolikmetis Audrius Janonis praėjusio penktadienio vakarą praleido Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate. Jo nepastebėjęs BMW automobilio vairuotojas kliudė vaikiną ir iškoneveikęs nuvažiavo savo keliais. Atlikėjas kreipėsi į pareigūnus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-18 16:27, atnaujinta 2018-01-26 18:25

„Vakar vakare ėjau Pylimo gatve link stoties, ketinau važiuoti į Kauną. Einant per pėsčiųjų perėją manęs nepastebėjo BMW vairuotojas ir, švelniai sakant, „kabino“ mane kairiuoju automobilio sparnu“, – pasakojo vaikinas.

Labiausiai Audrių papiktino vairuotojo elgesys: „BMW vairavęs vyras ne tik nepasiteiravo kaip mano sveikata, ar nieko neužsigavau, bet dar ir iškoneveikė neatsidaręs lango ir nuvažiavo Žaliojo tilto link“, - sakė Audrius.

A.Janonis užsirašė automobilio valstybinius numerius ir susisiekė su pagalbos centru, informavo apie eismo įvykį, dėl to vėlyvą penktadienio vakarą praleido policijoje.

Vaikinas džiaugiasi, kad neturi jokių fizinių sužalojimų ir viskas baigėsi laimingai. Audrius taip pat dėkoja pro šalį ėjusiai moteriai, kuri ne tik pasiteiravo kaip jis laikosi, bet ir davė savo kontaktinius duomenis, o reikalui esant galės paliudyti apie eismo įvykį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.