Gražuolės Elitos Citovičiūtės sužadėtinis - Kauno milijonierius?

Neseniai informacinių technologijų televizijos laidos vedėja Elita Citovičiūtė paskelbė apie savo sužadėtuves. 2013 metais konkurse „Mis Lietuva“ tapusi „Mis publika“ Elita dabar džiaugiasi savo sužadėtinio dovanotu prabangiu automobiliu- audi A5.

Elita Citovičiūtė.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Elita Citovičiūtė.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 9:16 AM, atnaujinta Jan 25, 2018, 10:27 AM

Prieš keturias dienas savo socialinio tinklo profilio metraštyje modelis dalinosi su draugais įspūdžiais bei nuotraukomis iš pirmos kelionės šiuo baltu automobiliu į Lenkiją. Mergina apie savo santykius iki šiol neatviravo ir juos laikė paslaptyje. Tačiau sekmadienį Elita pasidalino nuotrauka, kuri galimai atskleidė paslapties šydą.

Nuotraukoje šalia spinduliuojančios Elitos stovi Kauno milijonierius Ugnius Kiguolis, o merginos socialinio tinklo profilyje pažymėta gyvenamoji vieta- Kaunas. Spalio pradžioje žiniasklaidai Ugnius prisipažino, jog jo buvusi žmona jį paliko, neapkentusi jo naktinėjimų ir laisvės troškimo. Nejaugi verslininkas vėl įsimylėjo ir nori įsipareigoti žaviajam modeliui?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.