Tenerifę nusiaubusi didžiulė liūtis – Bžeskų šeimos akimis

Nuo kalnų besiliejantys kriokliai, iki stogų skęstantys automobiliai, užtvinusios gatvės ir tuneliai bei vandens užlieti pliažai – tokį vaizdą vakar stebėjo Ispanijos salos Tenerifės gyventojai ir turistai. Liūtis Tenerifės sostinėje ir didžiausiame mieste Santa Kruse paliko neišdildomą įspūdį ir su šeima šiuo metu saloje gyvenančiam prodiuseriui Egmontui Bžeskui.

Liūtis šiaurės Tenerifėje siautėjo vakar.<br>„Facebook“ nuotr.
Liūtis šiaurės Tenerifėje siautėjo vakar.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 4:04 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 8:42 AM

Su žmona Reda ir dukrele Amelija Tenerifėje įsikūręs E.Bžeskas portalui lrytas.lt pasakojo girdėjęs kalbų, kad didžiulė, nors ir trumpa, liūtis sostinei pridarė šimtus milijonų eurų nuostolio. O ten, kur gyvena jie, pietinėje salos dalyje, tik šiek tiek palijo – taip, kaip Lietuvoje lyja kone visą rudenį. Dėl to oras tapo dar gaivesnis. Nelaimės nuotraukas ir filmuotą medžiagą šeima žiūrėjo internete ir kraupokais vaizdais su savo draugais pasidalijo socialiniame tinkle. 

„Nukentėjo salos šiaurė – vaizdai mūsų akiai buvo tikrai įspūdingi. Tačiau vietiniai pasakojo, kad tokios momentinės liūtys būna kiekvienais metais. Smėlis užkemša kanalizacijos šulinius, ir viskas patvinsta.

Šiandien čia jau vėl šviečia saulė, visi deginasi, o tuneliais važinėja automobiliai. Lyg nieko nebūtų įvykę. Įdomu, kaip atrodo sostinė – matyt, nulėksime ir ten pažiūrėti. Juk savo šalyje tokių gamtos išdaigų matome labai nedaug“, – pasakojo E.Bžeskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.