Žilvinas Grigaitis nėrė į naują verslą

Verslininkas ir pramogų pasaulio atstovas Žilvinas Grigaitis (44 m.)nusprendė imtis naujos veiklos ir parodyti save pasauliui. Pirmadienį jis pristatė savo naują projektą - internetinę platformą pavadinimu „Zag.expert“.

Žilvinas Grigaitis ėmėsi naujo verslo.<br>R.Švilpos nuotr.
Žilvinas Grigaitis ėmėsi naujo verslo.<br>R.Švilpos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rugilė Ereminaitė

2014-10-20 13:03, atnaujinta 2018-01-25 09:39

Nuo šiol visi norintys su garsiuoju Ž.Grigaičiu galės susipažinti iš arčiau. Savotiška vizitine kortele savo naują projektą vadinantis vyras ne tik vizualiai pristatys savo gyvenimo nuopelnus, bet ir pasiūlys įvairiausių paslaugų.

„Tai bus konsultacinis verslas. Noriu visiems originaliai parodyti, ką gero esu nuveikęs. Apsilankius puslapyje bus galima išvysti mano spalvingą gyvenimą. Jį atspindės kadrai iš įvairių mano įgyvendintų projektų, televiziniai reportažai, asmeninės fotosesijos“, - aiškino vyras.

Specialiai šiam projektui buvo surengtos net 5 jo fotosesijos skirtingose Vilniaus vietose, kurias atliko žinomas fotomenininkas Raimundas Švilpa.

Tokiu gudriu būdu verslininkas pasiruošęs pritraukti daugybę klientų, kuriems pasiūlys pagalbą stiliaus, asmenybės valdymo, interjero stilistikos ir verslo konsultacijų srityse.

Šį verslo sumanymą Ž.Grigaitis ruošiasi įgyvendinti tam tikrais etapais. Jau pavasarį jo internetinėje platformoje atsiras ir internetinė parduotuvė, kurioje bus prekiaujama jo kurtų vyriškų aksesuarų linija. Papuošalai, be abejo, atspindės jo paties stilių.

„Tikiu kad tiek Hong Konge, tiek Melburne, tiek Niujorke yra žmonių, kurie su mano veikla norėtų susipažinti iš arčiau. Pagrindinė mano idėja – atrasti žmonių, kuriems bus reikalingos mano konsultacijos. Tai nebus postringavimai, kaip ką gyvenime reikėtų daryti. Orientuosiuosi į gyvus susitikimus ir pokalbius su tais žmonėmis“, - aiškino verslininkas.

Ž.Grigaitis tikino, kad virtualiomis konsultacijomis užsiimti tikrai neketina – jo tai nedomina. Be to, ryšis padėti tais atvejais, kai bus įsitikinęs, kad turi pakankamai kompetencijos konkrečiu klausimu. Australijoje šiuo metu gyvenantis verslininkas nemato problemos, net jei susitikimams su klientais teks vykti į svečias šalis.

„Man svarbu suprasti, ar žmogui tikrai galiu padėti, ar mano profesinis lygis leidžia patarti ir deramai įvertinti situaciją. Bus įdomu padirbėti šioje srityje, nes konsultacinis verslas man nėra svetimas. Galiu patarti tiek asmenybės valdymo, tiek rinkodaros adaptacijos ar produkto įvedimo į rinką klausimais. Tačiau asmeninių žmonių santykių nespręsiu ar asmeninių finansų patarėju nebūsiu“, - šmaikštavo Ž.Grigaitis.

Tiesa, visa tai bus ne už dyką. Visoms paslaugoms verslininkas yra numatęs ir konkrečius įkainius. Pavyzdžiui, valanda asmeninio apsipirkinėjimo su Žilvinu Grigaičiu kainuos nuo 150 eurų. Maža to, norintys išvysti pilną jo asmeninės platformos turinį, taip pat turės atseikėti po 10 eurų.

„Apsiribojau šia simboline suma. Visgi, mano tikslas nėra visiems būti atvira knyga“, - sakė jis.

Savaitės pradžioje startavęs verslininko projektas, kol kas – anglų kalba. Tačiau ne už ilgo jį bus galima skaityti ir kiniečių kalba.

Ryžtis tokiam projektui Ž.Grigaitį įkalbėjo jo žmona Elle – jos įsitikinimu, vyras per mažai įvertina savo talentą ir sugebėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.