Juozui Statkevičiui nepavyko pačiam perduoti suknelės K. Minogue

Į Kauną atvykusios dainininkės Kylie Minogue laukė dovana – suknelę jai sukūrė vienas žymiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius.

J.Statkevičiaus dovana pasiekė K.Minogue.<br>M.Patašiaus ir T.Bauro nuotr.
J.Statkevičiaus dovana pasiekė K.Minogue.<br>M.Patašiaus ir T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 31, 2014, 10:14 PM, atnaujinta Jan 23, 2018, 9:31 PM

Tiesa, dėl sugriuvusios dienotvarkės susitikti su dizaineriu J.Statkevičiumi, Kylie pasiuvusiu juodą suknelę, dainininkei nepavyko. Tačiau dovana ir didelė balta rožių puokštė nuo dizainerio atlikėjai buvo perduota jos asistentų. Beje, po koncerto J.Statkevičiui jau prie dainininkės autobuso pavyko trumpai pabendrauti su žvaigžde.

„Atsirado tokia idėja – norėjau sukurti ir padovanoti Kylie suknelę. Koncerto rengėjai sakė, kad tai įmanoma. Turiu visus jos matmenis, darbas jau vyksta“, – „Lietuvos rytui“ prieš koncertą pasakojo J.Statkevičius.

Lietuvių dizainerio drabužiais puošėsi ne viena pasaulio įžymybė, tačiau su K.Minogue susitikti jam kol kas nėra tekę.

„Žinau, ką komentatoriai sakys: oi, jis neturi kur suknelių dėti. Nieko panašaus, darbų labai daug, dabar – pats kolekcijos kūrimo įkarštis. Bet ne kasdien tokios žvaigždės atvyksta.

Aš tiesiog noriu įteikti jai gražią dovaną, kad prisimintų Lietuvą. Kokybišką, gero lygio daiktą – jei jai duos kokius paprastus marškinėlius, tai jie ir liks užkulisiuose.

Aš esu perkandęs jos stiliuką, pabandysiu pataikyti. Kuriu jai drabužį ne scenai, tokią mažą juodą kokteilinę suknelę“, – prieš atvykstant dainininkei pasakojo J.Statkevičius.

Prieš trejus metus K.Minogue koncertavo Vilniuje. Tada J.Statkevičius kritikavo jos saldžiai kičinį scenos kostiumų stilių. Bet šiandien į tai žiūri atlaidžiau.

„Scena juk yra scena, ją reikia skirti nuo gyvenimo. Laikai dabar tokie – komerciniai. Jei nori būti populiarus, kartais turi nulenkti galvą. Kylie juk ir dainos tokios – vienos visiems patinka, kitos – tik kai kuriems.

Negali koncertuoti tik operos teatre ir kaifuoti nuo arijų natų. Ji – tikra žvaigždė, visiems matoma, Australijos Madonna. Dainuoja daugybę metų, žinome ją nuo vaikystės. Apskritai malonu, kad čia atvyksta, nes kokia Madonna atvykti net nenori“, – svarstė Juozas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.