Gražuolė Patricija Belousova išvyko į konkursą „Mis visata“

Ankstyvą pirmadienio rytą konkurso „Mis Lietuva“ pirmoji vicemis Patricija Belousova išskrido į Majamį. Čia mėnesio pabaigoje vyks tarptautinis grožio konkursas „Mis visata“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 5, 2015, 10:39 AM, atnaujinta Jan 17, 2018, 12:45 AM

Į milijardieriaus Donaldo Trumpo organizuojamą grožio konkursą Patricija išvyko kone bėgte. Pirmadienio naktį ji į Vilnių parskrido iš Maskvos, kur vyko šokių treniruotės, o jau po kelių valandų turėjo būti kitame lėktuve.

„Galima sakyti, taip ir likau oro uoste. Labai jau daug rūpesčių“, – šypsojosi P.Belousova.

Nepaisant skubėjimo, Patricija nebuvo palikta viena. Kartu su ja skrydžio laukė patys artimiausi ir brangiausi žmonės.

„Brolis Edvinas mane lydėjo iki pat vartų. Jis skrido į Kopenhagą, nes ten studijuoja. Tarp mūsų skrydžių skirtumas buvo penkios minutės. Man buvo malonu ir tuo pačiu sunku su jo išsiskirti. Mus sieja labai artimi santykiai.

Iš Vilniaus iki Frankfurto skridau su Mirko Gozzoli. Jis - Editos Daniutes šokių partneris ir mano treneris. Tai buvo labai maloni staigmena“, – jau nuskridusi į Frankfurtą kalbėjo Patricija.

Į Jungtines valstijas vilnietė šokėja išsivežė maždaug 70 suknelių, kurios vos tilpo į lagaminus. Rūpestingiausiai supakuotos dvi suknelės: Liutauro Salasevičiaus kurta finalinė suknelės ir Eglės Modzeliauskienės kurtas tautinis drabužis.

P.Belousovos įvaizdžiu konkurse „Mis visata“ taip pat rūpinosi Laura Dailidėnienė, Karina Eremian, Simona Brazdžionytė, Oksana Bražiūnienė ir Eva Baliul.

Kol kas P.Belousova jau padarė viską, ką galėjo, kad sublizgėtų tarptautiniame konkurse. Tačiau ne viskas priklauso nuo jos pačios – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų. Balsuoti galima kasdien, o per dieną galima atiduoti net penkis balsus. Juos galima paskirstyti gražuolėms, arba atiduoti vienai.

Už Patriciją savo balsus galite atiduoti čia.

Konkursą „Mis Visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 22:10 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.