O.Pikul-Jasaitienė savo 31-ąjį gimtadienį paaukojo darbams

„Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ narei Oksanai Pikul-Jasaitienei šiandien sukanka 31-eri metai. Rodos, žavioji dainininkė nesikeičia – tobulų kūno formų savininkei pavydėti gali kiekviena moteris. Sustabdyti laiką irgi norėtų kiekviena, tačiau Oksana, regis, dėl to nesibaimina.

Oksana Pikul-Jasaitienė per 31-ąjį gimtadienį - paskendusi darbuose.<br>D.Umbraso nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė per 31-ąjį gimtadienį - paskendusi darbuose.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Jan 10, 2015, 9:58 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:14 PM

„Aš visuomet puikiai jaučiuosi. Kiti žmonės liūdi, kad sensta, o aš tik džiaugiuosi. Viasada labai laukiu savo gimimo dienos ir man keista, kaip galima nelaukti tokios šventės.

Man malonu, kai sulaukiu daug linkėjimų, sveikinimų, mane prisimena ir seni draugai – parašo, paskambina. Dėmesys džiugina ir ne vien moterys jį mėgsta, juk vyrams jo irgi reikia“, - sakė puikiai nusiteikusi Oksana.

Paklausta, kaip paminės savo gimimo dieną, Oksana patikino, kad emocijų dar liko po trisdešimtmečio ir šįkart nešvęs taip audringai, tad savo gimimo dienos datą skyrė darbams. „Nusprendžiau, kad savo gimtadienį paminėsiu ramiai – šeimos ir kelių draugų rate, prie gardaus vakarienės stalo ir be jokios didelės šventės. Ir netgi ši vakarienė bus tik kitą savaitę. O šiandien daug darbų, nėra kada ir švęsti, tačiau savo koleges šampanu būtinai pavaišinsiu.

Ne visuomet gimtadieniai turi būti triukšmingi, pavyzdžiui, 29 – tąjį taip pat švenčiau labai mergaitiškai ir ramiai. Šiais metais mano vyrui sukanka 33 m., tad šį Kristaus amžių paminėsime tikrai garsiai, aš jam suplanuosiu ne vieną staigmeną“, - pasakojo dainininkė.

Oksana dalijosi įspūdžiais ir pasakojo, kad šiais metais susilaukė daug išankstinių sveikinimų ir gimimo dienos dovanas gavo jau gerokai anksčiau, tačiau atskleisti jų nepanoro.

„Mano kolegė Natalija pasveikino pirmoji. Mes susitikome ir ji tą progą išnaudojo įteikdama labai šiltą ir mielą dovaną., kurią iškart pasimatavau, nusifotografavau ir nuotrauką nusiunčiau jai. Visgi, ji labai gerai mane pažįsta ir žino, ko man reikia ir ką aš mėgstu.

Vyras irgi jau pasveikino, tačiau tegul tai lieka paslaptyje“, - šypsojosi O.Pikul-Jasaitienė.

Moteris įsitikinusi - kalbėti apie dovanas - neverta. Anot dainininkės, svarbiausia ne dovana ir ne vertė, o tiesiog paprasčiausias dėmesys, kuris visuomet sujaudina.

„Visuomet vertinu žmogaus pastangas ir idėjas. Juk jis rinkdamas bet kokią dovaną galvojo apie mane“, - sakė Oksana

Paklausta, ko pati sau palinkėtų, dainininkė nedvejodama atsakė, kad geriausias ir jau patikrintas linkėjimas yra sveikata, ištvermė ir sėkmė.

„Man smagu, kai viskas pildosi: darbai ir užsibrėžti tikslai“, - sakė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.