Švedų prodiuseris atskleidė: Oksana Pikul-Jasaitienė laukiasi

Švedų prodiuseris Williamas Buttas padainavo apie O.Pikul-Jasaitienės nėštumą.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Švedų prodiuseris Williamas Buttas padainavo apie O.Pikul-Jasaitienės nėštumą.<br>L.Bartašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2015, 2:00 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 11:50 AM

Lietuvos scenos popžvaigždės Oksanos Pikul-Jasaitienės gimtadienis pateikė staigmenų ne tik jai. Šiemet kukliai savo šventę minėsianti atlikėja gavo netikėtų dovanų nuo švedų muzikos prodiuserio Williamo Butto, kuris teigia, kad ji laukiasi kūdikio.

Dar visai neseniai duodama interviu „Stiliaus“ žurnalui, atlikėja pasakojo, kad bando susilaukti kūdikio su vyru krepšininku Simu Jasaičiu. Tiesa, tikino, kad šiuo metu dar nesilaukianti. Tačiau, kaip atskleidė Oksanos bičiulis W.Buttas, atlikėja laukiasi ir net žinoma būsimo kūdikio lytis.

Prodiuseris O.Pikul-Jasaitienės gimimo dienos proga padovanojo dainos įrašą, kuriai žodžius sudainavo jis pats. Dainoje jis užsimena ne tik apie tai, kokia nuostabi moteris yra žinoma atlikėja, bet ir mini patį S.Jasaitį. Šeimai jis linki laimės ir sveikina su būsimo kūdikio gimimu.

„Simas ir tu būsite labai laimingi su jūsų kūdikiu“, - dainuoja prodiuseris. Dainuodamas apie kūdikį jis pavartoja ir žodį „ji“. Tai leidžia manyti, kad šiuo metu O.Pikul-Jasaitienė laukiasi mergaitės.

Daina dainininkė pasidalino ir savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Prie įrašo komentavo: „Kaip miela, William Butt. Ačiū labai. Tai labai graži dovana“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.