Konkurse „Mis visata“ sužibėjusi P.Belousova: „Čia yra nerealu!“

Iki grožio konkurso „Mis visata“ finalo liko mažiau nei dvi savaitės. Nerimauti dėl jo Lietuvos atstovė Patricija Belousova neturi laiko. Juolab, kad jai ir nereikia nerimauti – lietuvė viena konkurso organizatoriaus Donaldo Trumpo favoričių.

Konkurse „Mis visata“ Lietuvai atstovauja vilnietė šokėja Patricija Belousova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Konkurse „Mis visata“ Lietuvai atstovauja vilnietė šokėja Patricija Belousova.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jan 12, 2015, 7:29 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 7:28 AM

Gražuoles saugo policija

„Praėjo savaitė, o neturėjau nė vienos laisvos minutės nuo 5 ryto... Savaitgalis buvo dar intensyvesnis. Fotosesijos ir filmavimai jau baigti, bet prasidėjo išvažiavimai, įvairūs renginiai“, – tikino Patricija.

Per dieną gražuolės iš prabangaus viešbučio išvažiuoja net kelis kartus. Nors jos vargina, Patricija džiūgauja, kad organizatoriai padirbėjo iš peties, kad gražuolės kuo mažiau nusikamuotų kelyje. Jos visos keliauja lyg svarbūs diplomatai ar garsiausios pasaulio žvaigždės.

„Važiuojame keturiais autobusais. Prieš ir už kiekvieno autobuso važiuoja policijos automobiliai, o iš šonų daug policininkų ant motociklų. Maršrutu, kuriuo mes važiuojame, eismas yra uždarytas. Manau, gyventojams labai jaučiasi mūsų atvykimas“, – pasakojo P.Belousova.

Didelį įspūdį jai paliko ir pažintis su milijardieriumi D.Trumpu. Būtent jis organizuoja visame pasaulyje populiarų grožio konkursą „Mis visata“.

Akivaizdu, kad ne tik Patricijai verslininkas paliko įspūdį, bet ir ji D.Trumpui.

„D.Trumpas atvažiavo į mūsų restoraną, kur pusryčiavome, ir merginos puolė su juo fotografuotis. Po to praeidamas pro mūsų stalą Donaldas pasakė, kad dar nesifotografavo su Mis Lietuva ir pakvietė mane nusifotografuoti“, – sakė Patricija.

Dar kartą lietuvė susidūrė su verslininku per susipažinimo vakarėlį. Po to, kai kiekviena gražuolė trumpai papasakojo apie save, D.Trumpas priėjo ir sveikindamas paspaudė trims konkurso dalyvėms rankas. Tarp verslininko pagerbtų gražuolių buvo ir Patricija.

Nuovargis negąsdina

P.Belousovas grafikas Majamyje yra ypač įtemptas. Kaip pavyzdį lietuvė pateikė vienos dienos dienotvarkę. Šeštadienį merginų laukė susitikimas su konkurso rėmėjais iš Kinijos „Chinese Laundry“. Jie padovanojo visoms gražuolėms aukštakulnius batelius, kuriais pasipuošusios konkurso „Mis visata“ dalyvės prekybos centre šnekučiavosi ir fotografavosi su gerbėjais.

„Visos merginos labai pavargo. Tarp jų ir aš, nes su naujais batais turėjome stovėti maždaug keturias valandas. Manau, moterys žino, ką tai reiškia“, – juokėsi Patricija.

Mergina pridūrė, kad tuo jos diena nesibaigė. Dar laukė ištaiginga vakarienė itališkame restorane, o po jos – salsos vakarėlis.

„Nuotaika, nepaisant didelio nuovargio, yra nuostabi. Kiekviena diena atneša staigmeną, nes niekada nežinome, kas bus rytoj.

Čia yra nerealu!“ – džiūgavo P.Belousova.

Tikisi tautiečių palaikymo

Vertinimo komisijai pakerėti Patricijai iš viso skirtos trys savaitės. Tačiau ne viskas priklauso nuo jos pačios – internetu vyksta balsavimas, kurio metu visos gražuolės varžosi dėl publikos simpatijų.

Balsuoti galima kasdien, o per dieną galima atiduoti net penkis balsus. Juos galima paskirstyti gražuolėms, arba atiduoti vienai.

Už Patriciją savo balsus galite atiduoti čia.

Konkursą „Mis Visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 22:10 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.