Plaukikas Giedrius Titenis su mylimąja žengs prie altoriaus

Vienas talentingiausių šalies plaukikų Giedrius Titenis (25 m.) nusprendė vesti. Praėjusią savaitę Anykščiuose gyvenantis sportininkas su mylimąja Arminta Samuilyte (26 m.) nusprendė užsukti į savo miesto civilinės metrikacijos biurą, kur jau užpildė visus santuokos registracijai reikiamus dokumentus.

Giedrius Titenis ir Arminta Samuilytė prie altoriaus ketina žengti ateinančią vasarą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Giedrius Titenis ir Arminta Samuilytė prie altoriaus ketina žengti ateinančią vasarą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 6:30 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 6:57 AM

Apie savo ketinimus žengti prie altoriaus G.Titenis pranešė savo socialinio tinkle paskyroje. „Oficialu“, - rašė jis, prie nuotraukos, kurioje su gyvenimo drauge sportininkas įsiamžino prie metrikacijos biuro pastato.

Jau ketverius metus su mylimąja gyvenantis Europos plaukimo čempionatų prizininkas portalui lrytas.lt patvirtino, kad greitu ketina tuoktis su A.Samuilyte. Pora draugauja jau daugiau nei dvylika metų.

Tačiau atsakydamas į klausimą, kas galiausiai paskatino ruoštis atsakingam gyvenimo žingsniui, G.Titenis buvo lakoniškas: „Niekas nepaskatino. Tiesiog abu norėjome ir atėjo laikas“.

Pora jau beveik dveji metai kaip yra susižadėję. „Nieko nebuvo neplanuoto. Tokį žingsnį mes visada planavome, bet praėjusią vasarą aš neturėjau laiko. Nusprendėme, kad tuoksimės ateinančią“, - sakė G.Titenis.

Tiesa, pora vestuvių puotos detalių dar neatskleidžia. Kol kas jie ketina apsiprasti su šia mintimi ir neketina vestuvių planuoti skubotai.

„Apie vestuves dar negalvojome. Tiesiog turi praeiti kažkiek laiko. Pridavėme dokumentus, o šventės datą, tikriausiai, dar kilnosime“, - pasakojo G.Titenis.

Dar rugsėjo mėnesį, duodami interviu dienraščiui „Lietuvos rytas“, būsimi jaunavežiai svarstė apie tai, kokios galėtų būti jų vestuvės. Tada jie sakė, kad vestuvės greičiausiai bus kuklios – su artimiausiais draugais, šeimos nariais ir taure šampano prie bažnyčios.

„Buvome Taujėnų dvare – kaip gražu, laksčiau nuo vieno medžio prie kito. Tačiau tuomet susimąsčiau, ar tikrai atsiminimas lieka iš to grožio? Gal brangiausius prisiminimus palieka nuoširdumas. Nebūtinos fanfaros. Iš pradžių atrodo, kad visko norisi, tačiau kai atsiranda galimybė tai turėti, susimąstai, jog matysime tik nuotraukas su prabangiu tortu, suknele ir puokšte“, – svarstė A.Samuilytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.