„Šuolyje“ dalyvausianti J. Bartaškienė: „Dar turiu daug parako“

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

Aerobikos pradininkė Lietuvoje J.Bartaškienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Aerobikos pradininkė Lietuvoje J.Bartaškienė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jan 17, 2015, 8:31 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:20 PM

Į Kauno įgulos karininkų ramovę šeštadienio vakarą atskubėję Lietuvos moterų sporto asociacijos prezidentė, aerobikos pradininkė  Joana Bartaškienė, aktorius Andrius Žiurauskas, Pasaulio fitneso čempionė Kristina Narbutaitytė ir bušido meistras Remigijus Morkevičius – keturi iš vienuolikos vasario 8 dieną prasidėsiančio šiųmečio projekto  šuolininkai į vandenį.

Juos padrąsinti atėjo pernykčio projekto nugalėtoja šokėja Straleckaitė, verslininkas, laidų vedėjas ir aktorius Gediminas Juodeika bei masažuotojas Juozas Petkevičius.

„Gyvenime nesu patyrusi didesnės baimės ir dar su panikos priepuoliais nei „Šuolyje“. Teko ne kartą skaudžiai įnirti į vandenį, gavau ne vieną traumą, tačiau nesustojau ir ėjau iki galo. Jeigu reikėtų iš naujo viską pakartoti, nežinau, kaip būtų, bet jūs darykite viską, kad nugalėtumėte baimę ir laimėtumėte“, – kalbėjo E.Straleckaitė.

Po pernykščio projekto mergina niekada daugiau nešoko į vandenį nei nuo tramplino, nei nuo bokštelio ir nežino, ar tai kada nors gyvenime darys.

„Svarbiausia, klausykite trenerių. Kitaip liksite galvų, pilvų, kojų ir rankų“, – patarimų dalyviams negailėjo šmaikštuolis G.Juodeika.

Bene drąsiausiai iš visų dalyvių jaučiasi viena vyriausių šiųmečio projekto dalyvė Joana Bartaškienė. Septintą dešimtį įpusėjusi moteris sakė, jog ji visą gyvenimą sportuoja ir dar turi parako.

„Žadu nė kiek nenusileisti jaunimui ir parodyti, ką gali ši močiutė. Manau, man labai pravers tai, kad kelis dešimtmečius buvau gimnastė, ligi šiol aktyviai sportuoju, nebijau nei vandens, nei šokinėti. Jūs tikrai išvysite mane nušokančią nuo 8 metrų aukščio bokštelio“, – pasakojo 65 metų J.Bartaškienė.

Aktorius A.Žiurauskas sakė, kad ten, kur iššūkiai, ten ir jis. Vyrui patinka išmėginti save įvairiose situacijose.

„Nereikia pamiršti, kad nesu visiškai žalias šuolininkas į vandenį. Atostogaudamas Ispanijoje keletą kartų lipau į uolą ir šokau į atvirą jūrą. Nežinau, ar tai tiesa, bet pramogos organizatoriai sakė, jog šokėjau iš 11 metrų aukščio“, – tikino aktorius.

Renginyje taip pat dalyvavo trys kauniečius „Šuolio“ dalyvius projektui rengiančios trenerės Asta Girdauskienė, Jolanta Railienė ir Aušra Jurevičienė bei šuolininkų į vandenį klubo „Šuolis“ nariai.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.