Gražuolių medžiotoja Diana Žilvytė-Mark miega ant šilko pagalvės

Skautė. Tokios naujos Čikagoje gyvenančios tituluotos gražuolės Dianos Žilvytės-Mark (41 m.) pareigos. Dar vienos ir daugeliui negirdėtos. Ne, Diana nesimokys įkurti laužo be degtukų ir nenakvos miške palapinėje – agentūrai „Modilinos“ ji ieškos modelių.

Diana Žilvytė-Mark.
Diana Žilvytė-Mark.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2015, 7:59 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 6:43 PM

Agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė džiaugėsi, kad plečiasi jos paieškų geografija. Be Dianos Čikagoje, Londone modelių dairysis kita grožio pasaulio senbuvė, 2001-aisiais Niujorke vykusį konkursą „Ford Supermodel of the World“ laimėjusi Asta Buziliauskaitė. Būtent ji Lietuvos vardą pirmąkart užkėlė ant pasaulio modelių olimpo.

D.Žilvytė-Mark už Atlanto atsidūrė prieš penkerius metus. Kas daugiau, jei ne meilė, ją ten galėjo nuvesti.

Ji jau buvo baigusi verslo vadybos bakalauro studijas, stažavosi Šiaurės Karelijos politechnikos universitete Suomijoje. Gyvendama Lietuvoje 10 metų dirbo reklamos ir renginių organizavimo srityje, taip pat buvo interjero konsultantė.

Čikagoje Diana įkūrė mergaičių grožio mokyklą, dabar ji veikia ir be jos. Taip pat su vyru Sauliumi bei partneriais JAV ir Lietuvoje įkūrė klasikinių drabužių kompaniją „Elise Henri“.

Diana buvo įvairių grožio konkursų dalyvė: „Mis Lietuva 1993“ pelnė specialųjį konkurso rengėjų prizą, „Mis bikini 2001“ tapo 2-ąja vicemis, „Misis lietuvė Čikagoje 2013“ buvo tituluota Mis elegancija.

„Kai kurioms tokių konkursų dalyvėms scena liko tik kaip malonus prisiminimas, o aš taip niekada ir neatitrūkau nuo grožio pasaulio“, – sakė D.Žilvytė-Mark.

Ją įkvepia rusų rašytojo Antono Čechovo mintis, kad žmogaus viskas turi būti gražu – ir veidas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys. Anot jos, moteris neprivalo būti ryškiai pasidažiusi ar modelio figūros, kad atrodytų simpatiška ir skleistų žavesį.

„Spindinčios akys, šypsena, grakšti eisena – tokia moteris dažniausiai ne tik gražiai atrodo, bet ir yra protinga ir įdomi“, – tiki Diana.

Buitimi užsiėmusi moteris liaujasi savimi rūpintis – tai, anot jos, didžiausia klaida. Nebūtina valandų valandas leisti prie veidrodžio, Diana pataria išmokti skirti nedaug laiko, bet per jį nuveikti didžius darbus – pasportuoti, pabūti gryname ore.

„Svarbiausia – harmonija ir teigiamos mintys, o tai išlaikyti padeda mankšta ir sveika mityba. Kas rytą ir vakarą prausiu veidą ledo gabaliukais, miegu ant pagalvės šilkiniu užvalkalu, vakarais pasiimu riedučius ir praleidžiu bent valandą parke“, – savo grožio patarimais dalinosi ji.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.