Gražuolė P. Belousova papuošė pirmą ispaniško dienraščio puslapį

Lietuvai gražuolių konkurse „Mis Visata“ atstovaujanti gražuolė šokėja Patricija Belousova papuošė pirmą ispaniško laikraščio „El Nuevo Herald“ puslapį. „Mis Lietuva 2014“ pirmoji vicemis šia džiugia naujiena pasidalino savo socialiniame tinkle.

Patricija Belousova džiūgauja patekusi į pirmąjį ispaniško dienraščio puslapį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Patricija Belousova džiūgauja patekusi į pirmąjį ispaniško dienraščio puslapį.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2015, 4:54 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 3:01 PM

Majamyje su dar 87 gražuolėmis iš viso pasaulio konkursui besiruošianti lietuvaitė nuolat dalinasi savo prabangaus gyvenimo akimirkomis ir džiugiomis naujienomis. Visai neseniai ji gyrėsi, kad ją pastebėjo pats konkurso globėjas, milijardierius Donaldas Trumpas.

Prieš keletą dienų P.Belousova pasidalino Jungtinėse Valstijose itin populiaraus ispaniško laikraščio nuotrauka. Pirmajame puslapyje, šalia straipsnio apie gražuolių konkursą, puikavosi merginų iš zumbos treniruotės. Tačiau Lietuvos atstovę labiausiai nudžiugino tai, kad atspausdintos nuotraukos pirmame plane – būtent ji.

Maža to, prie nuotraukos buvo pridėta ir antraštė: „Mis Lietuva“ Patricija Belousova su kitomis merginomis mėgavosi zumbos treniruote“.

Tiesa, neaišku, kodėl ispaniškas laikraštis straipsnio iliustracijai pasirinko būtent P.Belousovos nuotrauką, tačiau būtų sunku pasiginčyti, kad prieš pat konkursą – tai itin geras ženklas.

Lietuvos atstovė dėl tokio dėmesio neslėpė ne tik džiaugsmo, bet ir nuostabos.

„Netikėtai atsidūriau pirmajame ispaniško laikraščio puslapyje! Esu labai nustebinta, bet nepaprastai laiminga“, - prie savo publikuotos nuotraukos angliškai rašė ji.

Konkursą „Mis visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 21.30 val. transliuos „Lietuvos ryto“ televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.