Kviestiniai svečiai stebėjo suknelės rekordininkės pristatymą

Pirmadienio vakarą viename prabangiausių sostinės viešbučių „Kempinski Hotel Cathedral Square“ įvyko plačiausios „Inži“ mados namų suknelės pristatymas. Mados namų įkūrėja ir dizainerė Ingrida Žitkuvienė džiaugėsi sukūrusi net 15 tūkst. žiedlapių dekoruotą prabangų rūbą.

Išskirtiniai svečiai rinkosi į prabangios rekordinio pločio suknelės pristatymą.<br>D.Umbraso nuotr.
Išskirtiniai svečiai rinkosi į prabangios rekordinio pločio suknelės pristatymą.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 19, 2015, 9:19 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:28 PM

Elegantiška išskirtinė suknelė – rekordininkė: 111 metrų pločio apačioje, jai pasiūti prireikė 50 metrų prabangaus tiulio. Pagrindiniu suknelės akcentu tapo dizainerės kurti ir rankomis tapyti šilko žiedlapiai, kurių yra daugiau nei 15 tūkst. Pasak dizainerės, pasiūti suknelę prireikė maždaug pusmečio, o daugiausia laiko ir pastangų reikėjo neeiliniam jos dekoravimui.

Pasigrožėti išskirtiniu rūbu ir užfiksuoti rekordo į šventinį vakarą susirinko daugybė I.Žitkuvienės bičiulių, jos kūrybos gerbėjų. Tarp jų buvo galima išvysti ne vieną garsų verslininką ar pramogų pasaulio atstovą.

Pati I.Žitkuvienė apie savo kūrinį sakė: „Idėja sukurti šią suknelę kilo ieškant įdomių, originalių, kūrybiškų sprendimų naujajai kolekcijai, kuri bus pristatyta pavasarį. Be abejo, tai puiki galimybė realizuoti savo kūrybines idėjas ir jas įamžinti, pasiekimą registruojant Lietuvos rekordų knygoje. Nepaisant rekordinio suknelės pločio, ji yra lengva tartum pavasarinis vėjo gūsis.“

Dizainerė atskleidė ir šios prabangios suknelės kainą – ji įvertinta 7 tūkst. eurų. Tačiau, anot jos, įdėtos pastangos tiesiog  neįkainojamos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.