Eglijos Vaitkevičės dešimtmečio išvaizdos pokyčiai

Verslininkė, kosmetologė, aromaterapijos specialistė, dainininkė, o visuomenei gerai žinoma kaip burleskos šokėja, Eglija Vaitkevičė (45 m. ) itin reta, stipri ir žavinga moteris. Per dešimt metų ji beveik nepasikeitė: visuomet išliko savimi pasitikinti, o svarbiausia spinduliuojanti moteriškumu.

Eglija Vaitkevičė.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Eglija Vaitkevičė.<br>„Lietuvos ryto" archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-20 10:07, atnaujinta 2018-01-15 13:34

Retai kada viešumoje Egliją galima išvysti nepasidažiusią, tad akivaizdu, jog moters kosmetinėje visada galima rasti raudonus lūpų dažus.

Žiūrint į nuotraukas, galima pamatyti, kad E.Vaitkevičė mėgsta puoštis ir ilgomis suknelėmis ir gundančiais korsetais, kurie išryškina moters dailią figūrą. Tiesa, 2012 m. Eglija trumpam buvo tapusi blondine, tačiau neilgai trukus ją vėl buvo galima išvysti su juodais plaukais.

„Savo išvaizdos nesureikšminu, tačiau stengiuosi prisižiūrėti, kad atrodyčiau estetiškai. Be to, esu labai dėkinga savo tėvams. Mano mama iki šiol neturi raukšlių ir vis dar naudoja dekoratyvinę kosmetiką, mano gamintus kremus.

Nenoriu pasakyti, jog nieko nereikia daryti, kad išliktum jaunas. Tačiau nereikia dėl savo išvaizdos pulti į paniką ar labai išgyventi. Stresas kenkia grožiui“, - nesenai žurnalui „Stilius“ yra atskleidusi savo grožio paslaptį Eglija.

Naujienų portalas Lrytas.lt siūlo pasižiūrėti ir įvertinti, kaip E.Vaitkevičė atrodė per pastarąjį dešimtmetį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.