Simonai ir Jonui Nainiams darbai netrukdo rūpintis vienam kitu

Sumuštiniai, mielas raštelis, vitaminų indelis. Visa tai galima pavadinti vienu žodžiu – dėmesys. Jo savo vyrui Jonui Nainiui (31 m.), televizijos ir radijo laidų vedėjui, nepamiršta skirti atlikėja, o dabar ir „Eurovizijos“ vedėja Simona Nainė (26 m.). Net tais įtemptais momentais, kai namie juodviem tenka tik prasilenkti.

Naujo „Stiliaus“ numerio viršelį papuošusiai Simonai Nainei patinka būti susitvarkiusia moterimi ir kartais pasilepinti, tad ji su malonumu skiria dėmesio sau ir savo išvaizdai.<br>V.Balkūno nuotr.
Naujo „Stiliaus“ numerio viršelį papuošusiai Simonai Nainei patinka būti susitvarkiusia moterimi ir kartais pasilepinti, tad ji su malonumu skiria dėmesio sau ir savo išvaizdai.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2015, 6:23 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 2:15 PM

Antrus metus „Eurovizijos“ atrankos konkurso scenoje spindinti Simona žiūrovus nori stebinti ne tik grožiu, bet ir profesionalumu, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

– Jums vėl patikėta vesti „Eurovizijos“ atrankos konkursą. Šį kartą jus pasirinko patys televizijos žiūrovai. Tai verčia pasitempti?

– Tai didelė atsakomybė. Net negalėjau susapnuoti, kad tiek daug balsų bus skirta man. Žinoma, yra ir tokių, kuriems nepatinku, bet juk ir neturėčiau visiems patikti. Visada aplanko geras jausmas, kai sulaukiu komplimentų, padrąsinančių žodžių ir palaikymo.

– Kaip televizija keičia jūsų kasdienybę, darbotvarkę?

– Mano gyvenimas tikrai nepasikeitė 360 laipsnių. Televizija – ne naujovė, tačiau vedėjos darbas – vis dar ne iki galo nušlifuotas deimantas. Filmuojuosi vos vieną dieną per savaitę, tačiau ruošiuosi kiekvieną minutę. Visada galvoju, kaip ką geriau pasakyti, kaip įdomiau pristatyti atlikėjus, taisyklingai sukirčiuoti žodžius. Taip pat atlieku dikcijos, vidinio atsipalaidavimo pratimus. Kai vairuoju automobilį, dažnai garsiai kalbu ieškodama skirtingo balso tembro. Galiu lažintis, kad žmonės, kurie mane mato iš šalies, leipsta juokais.

– Koncertuojate su grupe „Pinup Girls“, vedate laidą, kuriate apdarus. O kada skiriate laiko sau?

– Jei tik norėsi, visada liks laiko sau. Galima nuolat liūdėti, savęs gailėti, kad nieko nespėji, vertiesi per galvą ir pamiršti save, bet reikia išmokti retkarčiais tiesiog pasakyti „stop“ ir planuoti laiką. Aš tai moku nuo mažens. Man patinka būti susitvarkiusia moterimi ir kartais pasilepinti.

– Kiek laiko kasdien skiriate išvaizdai?

– Tikrai nedaug. Stengiuosi naudoti mažai kosmetikos, kad oda pailsėtų nuo makiažo, kuriuo apkraunama per koncertus. Esu išsirinkusi tinkamą paakių ir veido kremą, tad priežiūra labai greita ir maloni. Kasdien naudoju purškiamąjį vitaminą C veidui, vitamino E aliejų ir kremą su deguonimi. Tiesa, kartais mėgstu namie apvynioti kojas jūrų dumbliais. O visomis kitomis procedūromis lepinuosi salonuose. Viena mėgstamiausių – kūno įvyniojimas. Kai tik turiu laiko, keliauju į masažo saloną juo pasilepinti.

Gražiausia moteris, kai šypsosi ir iš laimės švyti akys.

– Turite nuostabius plaukus. Kaip jais rūpinatės?

– Sulaukiu daug laiškų dėl plaukų. Kai kurie žmonės net mano, kad jie priauginti. Netiesa, net kerpu juos tik kartą arba du per metus. Auksinių patarimų tikrai neturiu. Kartą per savaitę naudoju maitinamąją plaukų kaukę: ištepu ja drėgnus plaukus, apvynioju galvą rankšluosčiu ir laikau apie valandą. Vieniems Dievulis davė stiprius nagus, kitiems plaukus, tretiems – šypseną. Aš, matyt, stovėjau plaukų eilėje, – juokėsi Simona.

– Kuo labiau pasitikite – savimi ar grožio profesionalais? Juk puoštis koncertams, filmavimams tenka dažnai.

– Dažnai su grupės nare Viktorija Sutkute makiažą daromės pačios. Ne todėl, kad nepasitikėtume profesionalais, bet taip daug greičiau ir paprasčiau. Scenoje jau esame nemažai metų, tad šiek tiek išmanome, kaip pasidažyti, ką paryškinti, o ką paslėpti.

Kai einame į kokį nors filmavimą, visada juokaujame, kad turime mažai kantrybės, todėl pasidažėme pačios. Grimo meistrės tik nusišypso ir padėkoja, kad sumažinome joms darbo. Tačiau būna atvejų, kai be profesionalų paslaugų neapsieiname, – tai įvairios fotosesijos, vaizdo klipų filmavimas, specialūs renginiai ar pasirodymai.

– Ar skiriate dėmesio sveikai gyvensenai, mitybai?

– Stengiuosi rinktis neriebius patiekalus. Man nelabai patinka sportuoti, bet šiai veiklai jau pasiryžau. Tikiu, kad svarbiausia – pradėti, o vėliau jau viskas vyks savaime.

– Ar intensyviu laikotarpiu randate laiko paruošti vakarienę, pasirūpinti šaldytuvo turiniu?

– Aš beveik visada rūpinuosi mūsų šaldytuvo turiniu. Jonas juo rūpinasi tik tada, kai ant stalo turi garuoti jautienos kepsniai. Džiaugiuosi, kad mudu mėgstame paprastą maistą, nesame išrankūs. Mėgstame įvairias sriubas, vištieną, daug daržovių. Mūsų namuose visada galima rasti šviežių vaisių ir jogurto.

Kažkurią labai darbingą praėjusio gruodžio savaitę su Jonu beveik nesimatėme, tad ir namie ką nors ruošti nebuvo poreikio.

Bet mano vyras iki šiol prisimena, kaip po darbo grįžęs namo rado paprastų sumuštinukų su lašiša ir raštelį: „Maži dalykai primena, kad tave myliu.“ Kitą dieną grįžusi namo radau jo man nupirktų vitaminų. Štai taip, kartais juokingai prasilenkdami, ir gyvename.

– Kaip atsipalaiduojate po darbų?

– Labai mėgstu skaityti, siūti, ruošti valgį ir žiūrėti filmus. Man labai patinka bendrauti, tad dažnai susitinku su draugais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.