Urtė Šilagalytė Londone išpildė savo svajonę

Trečiadienį savo 23–ąjį gimtadienį švenčianti daininkė Urtė Šilagalytė jaučiasi laiminga ne tik dėl daugybės artimųjų sveikinimų. Švęsti ji pradėjo kiek anksčiau, su geriausiomis draugėmis besilankydama Londone. Pagrindiniu kelionės tikslu tapo miuziklas „Katės“.

Urtė Šilagalytė Londone linksminosi su bičiulėmis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Urtė Šilagalytė Londone linksminosi su bičiulėmis.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2015, 7:48 PM, atnaujinta Jan 15, 2018, 9:42 AM

Londone „Palladium" teatre U.Šilagalytė išvydo populiariosios muzikos garsenybę Nicolę Scherzinger. „Man ji imponuoja kaip atlikėja. Būtent tai mane ir paskatino ryžtis šiai avantiūrai“, apie netikėta kelionę į Londoną sakė daininkė.

U.Šilagalytę džiugina tai, kad visos jos bičiulės yra be galo aktyvios ir linksmos, tad nuotykių ir geros nuotaikos kelionės metu netrūko.

„Pradėjome nuo šeštadienio. Kristina Kaikarienė mums suruošė išvykimo vakarėlį su nuotrauka, kurioje mes pačios buvome pavaizduotos kaip katės. Po bemiegės nakties atvykome į Londoną ir pasielgėme mergaitiškai – aplankėme keletą parduotuvių. Na, ir žinoma, apsilankėme miuzikle, kuris tikrai nenuvylė. Pakylėjo tobula choreografija, atlikėjai, kurie puikiai juda ir dainuoja, taip pat jų apranga. Visa tai buvo kažkas nepakartojamo!“, – džiūgavo U.Šilagalytė.

Tikrosios gimimo dienos išvakarėse į Vilnių grįžusi Urtė taip pat sulaukė staigmenos. Jos artimieji namus išpuošė rožių žeidlapiais ir spalvotais burbulais. O mylima sesuo su dukterėčia su gėlėmis bei tortu pasitiko dar oro uoste.

Gimtadienio vakarą daininkė pati ruošia siurprizą savo draugams.

„Kiekvienais metais susidarau ateinančių metų darbų sąrašą. Kadangi mano gimtadienis po Naujųjų, viskas labai sutampa“, – pasakojo Urtė.

Šiemet daininkė yra užsibrėžusi sėkmingai tęsti savo darbus, susijusius su nuosavos dainavimo studijos veikla. Taip pat turi daugybę planų ir dėl koncertinės veiklos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.