Prieš „Mis Visata“ finalą Patricija Belousova pasitiki savimi

Lietuvos atstovė šokėja Patricija Belousova kartu su kitomis 87 gražuolėmis iš įvairiausių pasaulio kampelių sekmadienį atiduos visas savo jėgas, kad pelnytų vertinimo komisijos ir publikos simpatijas.

Lietuvė P.Belousuvo didžiajai konkurso dienai ruošėsi ramiai ir sklandžiai.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Lietuvė P.Belousuvo didžiajai konkurso dienai ruošėsi ramiai ir sklandžiai.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė („Lietuvos rytas“)

2015-01-25 11:20, atnaujinta 2018-01-15 03:14

Pasirengti Majamyje (JAV) vykstančio konkurso „Mis visata“ finalui gražuolės turėjo tris savaites. Kad suspėtų į visas pamokas ir susitikimus, merginos kasdien kėlėsi 5 ar 6 val. ryto, o miegoti eidavo tik vėlai naktį. Toks tempas išvargino daugelį konkurso dalyvių.

„Jaučiuosi labai pavargusi, be galo ilgiuosi namų.

Kiekviena diena sudėliota pagal griežtą grafiką. Šokių treniruotės irgi vyksta pagal įtemptą grafiką, tačiau ten visuomet būnu poroje, o čia esu viena. Dėl to man daug sunkiau“, – prisipažino 19-metė P.Belousova.

Džiaugiasi savo pasirodymu

Likus kelioms dienoms iki didžiojo finalo gražuolės išbandė jėgas preliminariame finale. Jis – lyg generalinė repeticija, tik su vertinimo komisija ir transliuojamas gyvai.

„Sunku pačiai save vertinti, tačiau manau, kad preliminarus finalas praėjo puikiai. Tai buvo labai atsakingas etapas. Juk turėjau atstovauti savo šaliai pasauliniame konkurse!

Todėl kai ateina svarbiausias momentas, negali galvoti apie konkurentes. Visas dėmesys sutelktas į tai, kad padarytum viską, ką gali, geriausiai“, – kalbėjo P.Belousova.

Didžiausias iššūkis tokio masto konkurse – viską suspėti. Po kiekvieno pasirodymo scenoje reikia bėgti persirengti, pakeisti šukuoseną. Nors konkurso dalyvėms padeda grožio profesionalų komanda, merginų, kuriomis jie rūpinasi, – net 88.

Nenuostabu, kad Patricija net per preliminarų konkurso finalą jautė įtampą. Sveikas jaudulys jai tik padėjo ir P.Belousova džiaugėsi tiek pasirodymu, tiek išvaizda.

Labiausiai vilnietė dėkojo dizaineriui Liutaurui Salasevičiui, kuris parūpino jai finalinę suknelę. Neliko nepastebėtas ir nacionalinis drabužis, kurtas Eglės Modzeliauskienės. Ji daug metų Patricijai kuria drabužius šokių konkursams.

„Nacionalines vertybes atspindinti suknelė buvo sukurta pagal Maironio Jūratės ir Kastyčio legendą. Ji išties įspūdinga, sulaukiau daug komplimentų“, – patikino P.Belousova.

Pastebėta žiniasklaidos

Ištikimiausi konkurso „Mis visata“ gerbėjai jau įvertino Patriciją – internetiniame konkurse dėl publikos simpatijų Lietuvos atstovė yra populiariausiųjų dešimtuke – užima devintąją vietą iš 88.

Patricija gali džiaugtis sulaukusi didžiausio JAV ispaniško laikraščio „El Nuevo Herald“ dėmesio. Pirmajame puslapyje šalia straipsnio apie gražuolių konkursą puikavosi merginų zumbos treniruotėje nuotraukos. Pirmajame plane – Patricija.

Maža to, prie nuotraukos buvo ir antraštė: „Mis Lietuva Patricija Belousova su kitomis merginomis mėgavosi zumbos treniruote“.

Tiesa, neaišku, kodėl ispaniškas laikraštis straipsnio iliustracijai pasirinko būtent P.Belousovos nuotrauką, tačiau neabejotina, kad prieš pat didįjį finalą tai itin geras ženklas.

Favoritė – kolumbietė

P.Belousova sakė, kad užkulisiuose dažniausiai skamba 22 metų Kolumbijos atstovės Paulinos Vegos vardas.

„Manau, kad būtent ji ir laimės“, – kalbėjo Patricija. Tokios prognozės – ne iš piršto laužtos, mat visuose Mis Kolumbijos rinkimų etapuose Paulina pelnė maksimalų balų skaičių.

Nuo aštuonerių metų modeliu dirbanti P.Vega dabar studijuoja verslo administravimą.

P.Vega favorite laikoma ne tik dėl asmeninio žavesio ar asmenybės. Ji – garsaus tenoro Gatsono Vegos anūkė. Maža to, jos močiutė Elvira 1953 metais tapo grožio karaliene.

Nors P.Vegai pranašaujama sėkmė „Mis visatos“ konkurse, ši gražuolė toli gražu nėra ideali. Didžiausia kolumbietės keistenybė – ji miega atmerktomis akimis.

Pasirodys ir muzikos žvaigždės

Konkursas „Mis visata“ surengtas jau 63 kartą. Grožio šventei jau 18 metų diriguoja verslininkas Donaldas Trumpas.

Įtakingas turtuolis grožio konkursą pavertė įspūdingu renginiu su ryškiausiomis pramogų pasaulio žvaigždėmis. Tik dėl jo nykus konkursas tapo tikra švente, populiarumu nusileidžiančia tik konkursui „Mis pasaulis“.

Šįkart savo pasirodymais žiūrovus džiugins amerikiečių dainininkas Nickas Jonas, geriausiai žinomas kaip poproko grupės „Jonas Brothers“ narys, vienas populiariausių Lotynų Amerikos dainininkų Prince’as Royce’as, kuriam pasaulinę šlovę pelnė kūrinys „Darte un Beso“.

Konkurso vairą D.Trumpas patikėjo trims JAV žvaigždėms: stiliaus ekspertei Jeannie Mai ir televizijos laidų vedėjams Thomui Robertsui bei Natalie Morales. Renkant nugalėtoją savo balsą tars ir D.Trumpas bei konkurso prezidentė Paula M.Shugart.

Į vertinimo komisiją milijardierius pakvietė skirtingų sričių atstovus: dizainerę Kristin Cavallari, filantropę Lisą Vanderpump, mados žurnalistę Louise Roe, pasaulio bokso čempioną Manny Pacquiao ir aktorių Williamą Levy. Būtent nuo jų priklausys, kas šiemet bus karūnuota gražiausia visatos mergina.

Konkursą „Mis visata“ sausio 31 d., šeštadienį, 21 val. 30 min. transliuos „Lietuvos ryto" televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.