Remigijus Žiogas vėl provokuoja jį užsipuolusį Jurijų Smoriginą

Renginių organizatorius ir TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyvis Remigijus Žiogas į išėjo į gatves nešinas trispalve vėliava. Vyras nusprendė įsitikinti, ar lietuviai didžiuojasi savo valstybės simboliu. 

R.Žiogas paragino praeivius didžiuotis savo šalies vėliava.
R.Žiogas paragino praeivius didžiuotis savo šalies vėliava.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-28 14:33, atnaujinta 2018-01-14 19:57

„Kodėl Trispalve puošiamasi ir didžiuojamasi tik krepšinio varžybų ar valstybinių švenčių metu? Pažiūrėkite į kitus kraštus – JAV, Kanadoje, Turkijoje ir daugelyje kitų šalių valstybinė vėliava plėvesuoja prie namų, žmonės puošiasi marškinėliais, kepuraitėmis. Lietuviai, išsilaisvinkite, didžiuokitės savo valstybės simboliais, nebijokite jų“, – ragino R.Žiogas.

Į prašymą fotografuotis su valstybės vėliava R.Žiogas sulaukė įvairių atsakymų: „Dauguma tokią idėją sveikino ir maloniai sutiko šypsodamiesi, bet labiausiai nuliūdino keleto senjorų atsisakymas argumentuojant, kad neturi laiko.“

Tokia idėja renginių organizatoriui galėjo kilti po kivirčo su baletmeisteriu Jurijumi Smoriginu televizijos eteryje. Kaip anksčiau lrytas.lt rašė, R.Žiogas ir Lina Diktanaitė vieno savo šokio scenografijai naudojo Lietuvos vėliavas, tačiau J.Smoriginas pasirodymą vertinti atsisakė. Esą šokėjai demonstravo nepagarbą valstybės simboliams.

„Žmonės žiūrėdami į tave „šliaukina“, – išrėžė J.Smoriginas R.Žiogui. Negavusi nė vieno balo iš J.Smorigino, pora komisijos lentelėje nugarmėjo į paskutinę vietą.  Tačiau ji surinko daugiausia žiūrovų balsų ir bendroje lentelėje atsidūrė trečioje vietoje. R.Žiogas draugiškai priminė J.Smoriginui, kad projekte „Šuolis“ vienam iš savo pasirodymų nuo tramplino Jurijus taip pat naudojo Lietuvos vėliavą: su dukra Agne pasirodymą tada rengęs Jurijus į vandenį šoko kartu su trispalve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.