M.A.M.A. apdovanojimų ceremonija garsenybių akimis

Penktadienio vakarą įvykę M.A.M.A. 2014 muzikos apdovanojimai – didžiausi ir svarbiausi tokio tipo apdovanojimai Lietuvoje. Tiesioginė transliacija ir būriai žurnalistų padėjo namie likusiems melomanams pajusti apdovanojimų dvasią. Tačiau kaip M.A.M.A. apdovanojimų ceremonija atrodė joje dalyvavusių garsenybių akimis?

Kairėje: dizaineris Juozas Statkevičius ir teatro režisierė Dalia Ibelhauptaitė. Dešinėje: dainininkė Monika Linkytė ir M.A.M.A. 2014 ceremonijos garsistas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Kairėje: dizaineris Juozas Statkevičius ir teatro režisierė Dalia Ibelhauptaitė. Dešinėje: dainininkė Monika Linkytė ir M.A.M.A. 2014 ceremonijos garsistas.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2015, 3:25 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:26 PM

Nepaisant įvykusio skandalo, kai dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu užčiaupė švilpiančius svečius, garsenybės mėgavosi muzikos švente. Įsimintiniausias akimirkas jie įamžino asmenukėse, kurias jums ir siūlome pamatyti.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Jazzu sudrausmino šventės svečius tuomet, kai ji nušvilpė scenoje pasirodžiusį Lietuvos gėjų lygos vadovą Vladimirą Simonko.

„Aš labai labai noriu palinkėti tolerancijos vieni kitiems. Kaunas yra mano mylimas miestas – nebandykit pakeisti mano nuomonės, nes tai, kas ką tik įvyko, buvo labai neskanu. Muzika sulygina viską. Noriu padėkoti tikriausiems mūsų gerbėjams – dėl jūsų mes kuriame“, – atsiimdama statulėlę, pelnytą Metų grupės nominacijoje, kalbėjo Jazzu.

Ją palaikė ir kitos Lietuvos įžymybės, kurios, nenutilus švilpimui, pakilo iš vietų ir plojimais palaikė scenoje stovintį V.Simonko.

„Deja, Kaunas neišlaikė tolerancijos egzamino, bet gavo gerą pamoką ir Justės reakcija buvo labai vykusi. Ačiū jai.

Tikiuosi, 2016 M.A.M.A apdovanojimuose lietuviai jau bus išlipę iš provincijos liūno ir būsime labiau tolerantiški“, – jau šeštadienį Jazzu poelgį komentavo verslininkas Sigitas Martinavičius, patikindamas, kad Jazzu – kelrodė žvaigždė.

„Aš labai didžiuojuosi savo moterimi. Tik dar nežinau, dėl ko labiau: dėl apdovanojimo ar dėl švilpikų. Tu esi Tu“, – mylimosios poelgiu pasidžiaugė komikas Justinas Jankevičius.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.