A. Pogrebnojus pasiuntė Beatą: „Eik tu kotletų geriau kepti“

Penktadienį Kaune nugriaudėjusius M.A.M.A. apdovanojimus vis dar lydi skandalų šleifas. Nuomonę apie svarbiausią Lietuvos muzikinį įvykį šįryt išreiškė ir televizijos laidų vedėja Beata Nicholson. Garsios moters įžvalgos nejuokais papiktino dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų, mat nuo Beatos kliuvo ir jo žmonai Monikai Račiūnaitei.

A. Pogrebnojus nejuokais supyko ant B. Nicholson (dešinėje).
A. Pogrebnojus nejuokais supyko ant B. Nicholson (dešinėje).
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-02 14:59, atnaujinta 2018-01-14 08:56

Savo tinklaraštyje „Beatos virtuvė“ kulinarinių knygų autorė tikino nesuprantanti, kodėl per apdovanojimų ceremoniją A. Pogrebnojus į sceną žengė kartu su mylimąja.

„Ai, ir dar viena iš palydovų serijos – Aleksandro Pogrebnojaus žmona. Suprantu, jog mūza ir menininkas po vieną nevaikšto…Tai atėjo įteikti statulėlės su mūza. Ar tiesiog, jie taip vienas kitą myli, kad visur vaikšto kartu?? Visur visur visur Pogrebnojus ir Mūza, – prasiskleiskite minios… Nesuprantu, kodėl aš nevaikštau iš paskos savo vyro visur? Matyt, aš nesu jo mūza…“. (Ištrauka iš teksto)

Žodžio kišenėje neieškantis mados kūrėjas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje kaip mat atrėžė garsiai moteriai: „Eik tu kotletų, mergužėle, geriau kepti ir nepavydėk mano žmonos grožio, nes man labiau primeni ne mūzą, o vieną labai žymią ponią „Draugystės“ viešbučio...“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.