Daina Bilevičiūtė ryžosi erotinei fotosesijai

Itin atviras ir kone šokiruojantis – būtent toks yra naujausias fotomenininkės Simonos Banytės fotografijų ciklas, kuriam apsinuoginusi, vien seksualiais apatiniais pasidabinusi pozavo pikantiškų formų dainininkė Daina Bilevičiūtė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2015, 9:53 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 11:11 AM

Fotografijų ciklo „Grožis neturi svorio“ esmė – bendradarbiaujant su apvalių formų merginomis bei moterimis, pažvelgti į moters grožį tuo kampu, kuriuo iš esmės šis grožis ir turėtų būti vertinamas – žmogaus kūnas yra ženklas, jis išreiškia, atvaizduoja žmogaus dvasią, jo vidinį pasaulį, todėl fizinis grožis tėra mažytė dalis to, kas iš tiesų moterį padaro gražią. Šia fotografijos meno akcija fotografė siekia ir socialinio tikslo – nelikti abejingiems šiandien vyraujančioms grožio suvokimo tendencijoms, žalojančioms ne vienos merginos ir moters vidinį pasaulį.

„Kaip ir visose gyvenimo srityse, esame laimingiausi, kai vyrauja harmonija. Siekti išbaigtumo, proporcingumo, dermės savo išvaizdoje yra natūralus siekis, glūdintis kiekvienos moters prigimtyje, kuris nėra susijęs su kilogramų skaičiavimu. Puoselėjant fizinį grožį, svarbu puoselėti ir vidinį. Reikia remtis sveiku protu ir, svarbiausia, rūpintis sveikata.

Šio projekto idėja yra atskleisti rubensiškų formų merginų bei moterų grožį, jų seksualumą, skatinti žmones vengti dogmatizuotų grožio, amžiaus standartų taikymo kasdieniame gyvenime. Svarbu, kad ir apvalesnių formų merginos, moterys mylėtų save tokias, kokios yra, pasitikėtų savimi, būtų laimingos, nejaustų psichologinio bei socialinio diskomforto. Todėl šiai fotosesijai ieškojau moters, kuri visa tai atspindėtų ne tik sustabdytose akimirkose, tačiau ir savo kasdieniame gyvenime. Taip prie projekto prisijungė ir Daina Bilevičiūtė, kuri neabejinga projekto „Grožis neturi svorio“ skleidžiamoms idėjoms“, – pasakojo fotografė.

Ji liko nustebinta D.Bilevičiūtės entuziazmu.

„Žinant tai, jog Daina – brandaus amžiaus moteris, likau sužavėta jos trykštančia energija bei neaprėpiamu optimizmu. Tai be galo drąsi ir pasitikinti savimi asmenybė. Fotosesijos metu ji nepriminė susivaržiusios ar kompleksuotos moters“, – teigė jaunoji fotografė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.