Kūdikio besilaukianti O. Pikul-Jasaitienė nepalieka tribūnų

Trečiadienio vakarą vykstant įtemptai kovai tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Ostendės „Telenet“ klubų, savo mylimojo, jau kurį laiką sostinės komandoje vėl rungtyniaujančio krepšininko Simo Jasaičio palaikyti atvyko ir pirmagimio besilaukianti jo žmona Oksana Pikul-Jasaitienė.

Rungtynių akimirka.<br>Mindaugo Kulbio nuotr.
Rungtynių akimirka.<br>Mindaugo Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-11 19:45, atnaujinta 2018-01-13 11:23

Primename, kad jau kurį laiką sklandančius gandus apie nėštumą garsi moteris patvirtino praėjusį mėnesį.

„Tai turėjo būti geroji naujiena tik mudviem su Simu, o ne visuomenei. Bet mano genetika yra tokia, kad būdama ketvirtą mėnesį nėščia jau pradėjau gražiai apvalėti, tad nėštumo slėpti nebematau prasmės. O iki šiol slėpiau, nes buvau girdėjusi liūdnų istorijų apie tai, kad visko būna, kad pirmieji trys mėnesiai yra gana rizikingi“, – prieš mėnesį atskleidė Oksana.

Šiuo metu S.Jasaitis vėl žaidžia „Lietuvos ryto“ krepšinio komandoje, todėl Oksana džiaugėsi, kad naujasis Simo kontraktas jiems yra labai laiku: „Simas vėl intensyviai treniruojasi, kibo į sportą su užsidegimu, o aš esu labai patenkinta, kad nereikės nėščiai niekur po pasaulį skraidyti, kad esame čia kartu.“

Paklausta, kaip vyras reagavo į naujieną apie nėštumą, O.Pikul-Jasaitienė prisipažino: „Vaikelio mes labai laukėme, svajojome apie jį, todėl Simas, kai sužinojo, kad pagaliau jį turėsime, ištarė: „Aš esu pats laimingiausias vyras pasaulyje.“

Šįvakar tribūnose galima buvo išvysti ir premjerą Algirdą Butkevičių su žmona Janina, LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė, aktorė Edita Užaitė bei daugelis kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.