Kodėl dainininkė Justė Starinskaitė neįtikėtinai liekna?

Ketvirtadienio vakarą sporto entuziastės ir stiliaus mėgėjos dalyvavo išskirtiniame garsios britų dizainerės Stella McCartney kolekcijos „adidas StellaSport“ pristatyme. Uždaro renginio metu žinomos moterys ir merginos pirmosios išvydo ir išbandė naujos kolekcijos aprangą, batelius, aksesuarus bei tapo unikalios jų demonstracijos dalimi.

Kolekcijos pristatymo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Kolekcijos pristatymo akimirkos.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-13 10:37, atnaujinta 2018-01-13 07:52

Vakaro svečius savo pasirodymu žavėjo dainininkė Justė Starinskaitė, kuri dievina aktyvų gyvenimo būdą.

„Nei vienos dienos neįsivaizduoju be sporto. Patikti sau norisi visada, todėl net ir mankštindamasi stengiuosi rinktis stilingus, o drauge ir patogius, kokybiškus drabužius bei avalynę. „adidas StellaSport“ – tikras energijos užtaisas artėjančiam šiltajam sezonui. Tai spalvų, moteriškumo ir įkvėpimo kupina kolekcija toms, kurios nebijo savęs drąsiai išreikšti, gyvena aktyviai ir nevengia iššūkių“, – pasakojo dainininkė.

Į šventę rinkosi garsios, aktyvų laisvalaikį mėgstančios merginos ir moterys, kai kurios jų atvyko su savo dukromis. Uždaro renginio metu viešnių laukė ne tik išskirtinė kolekcijos demonstracija, bet ir šokėjų pasirodymai, stilistų konsultacijos, sveiki užkandžiai bei stilingos dovanos.

Dizainerė S.McCartney nustebino ir sportinių aksesuarų mėgėjas – joms dizainerė sukūrė sportinių kepuraičių, stilingų kojinių iki kelių, ryškiaspalvių kuprinių ir kitų įdomių detalių. „adidas StellaSport“ kolekcijos produktai suskirstyti į kelias kategorijas: bėgimo, jogos, plaukimo, žiemos sporto ir laisvalaikio. Jie pasižymi ryškiomis, išsiskiriančiomis spalvomis bei pavasariniais raštais, kurie sportinių drabužių linijai suteikia unikalią išvaizdą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.