Linksmoji vaikų „Eurovizijos“ laureatė Eglė tapo modeliu

„Ir aš esu – laimingas“, – daugelis dar pamena įkvepiančius Eglės Jurgaitytės atliekamos dainos žodžius. Ji skambėjo prieš keletą metų vaikų „Eurovizijoje“ ir padėjo Eglei pelnyti net trečią vietą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-13 10:17, atnaujinta 2018-01-13 08:11

Ketvirtadienio vakarą Eglę buvo galima išvysti kitokiam vaidmenyje: sostinės viešbutyje ir konferencijų centre „Karolina“ ji pristatė dizainerės Aistės Anaitės („Aistė Fashion“) kolekciją.

Ją demonstravo ir kitos mergaitės, merginos bei moterys: nuo 9-erių iki 60 metų. Tarp jų – leidėja Danutė Vilionytė su draugu iš Los Andželo, meditacijos mokytoju Anilu Chandwani, verslininkės Rita Pauliukienė ir Toma Ždanova, floristė Aušra Kaltonienė, grožio specialistė Nijolė Kmitienė su anūke Agne, reklamos specialistė Svetlana Afanasija Juralevič, modelis Evelina Gračiova.

„Kūryba man – tai kalba apie Žemę, kokią norėčiau matyti, apie jos grožį, meilę. Mes patys kuriame savo pasaulį ir turėtume būti atsakingi už tai, ką galvojame, ką darome, kaip bendraujame ir netgi už tai, ką dėvime“, – sakė dizainerė A. Anaitė.

Pristatymą lydėjo dueto „Tutto a dio“ – Augustino Rakausko (akordeonas) ir Gretos Staponkutės (altas) – muzika.

Vakaro metu viešnios taip pat galėjo susipažinti su grožio priemonėmis „Ellame“ bei lazerinės dermatologijos klinikos „Era Esthetic“ naujovėmis.

Renginys sudomino mados pasaulyje dirbančias moteris: atvyko dizainerės Jolanta Talaikytė ir Jurgita Šatienė, odinių aksesuarų kūrėja Vilma Statkuvienė, autorinių rankinių kūrėja Milda Latkauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.