Baro atidaryme E.Jankauskas glaustėsi prie žavios šviesiaplaukės

„Kolekcionuok nuotykius – ne daiktus“, – tokia mintimi penktadienį darbą pradėjo naujas klubas sostinėje. Istoriniame pastate Vilniaus gatvėje įkurtas baras sukvietė stilingus, kokybišką muziką, skanius kokteilius ir gražią aplinką vertinančius naktinėtojus ir ryškiausias pramogų pasaulio žvaigždes. Progos pašėlti prašmatniame bare nepraleido ir buvęs atlikėjos Mios mylimasis Edgaras Jankauskas, savo glėbyje glaudęs žavią šviesiaplaukę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 1:28 AM, atnaujinta Jan 13, 2018, 5:50 AM

Baro atidarymo šventėje dalyvavo dizaineriai Agnė Kuzmickaitė ir Liutauras Salasevičius, verslininkas Kęstutis Verslovas, atlikėjai Saulius Prūsaitis, Gabrielė Grygolaitytė-Vasha, manekenės Simona Starkutė  bei Karolina Toleikytė, televezijos laidų vedėjos Jurgita Jurkutė ir Eglė Skrolytė.

Dar XIX a. naktinio klubo patalpos buvo pasimatymų ir susitikimų vieta, intrigų ir prisipažinimų meilėje taškas. 1946 metais būtent čia įsikūrė viena pirmųjų Vilniuje prabangių juvelyrinių dirbinių parduotuvių, kurioje apsipirkti troško kiekviena moteris.

Pasitelkę profesionalų pagalbą baro savininkai šią vietą prikėlė naujam, šiuolaikiškam gyvenimui ir žada nepamirštamus vakarėlius, su puikiu aptarnavimu, geriausiais gėrimais, savęs nevaržančiais vilniečiais ir miesto svečiais, smagiais didžėjais, muzika, teminiais vakarėliais ir gyvos muzikos šou.

Baro interjerą kūrė profesionalių dizainerių komanda „Yes. design and architecture“. Ji pasistengė, kad nauja pasilinksminimo vieta neprarastų istorinio autentiškumo, o netikėtais dizaino sprendimais sužavėtų net ir pačius išrankiausius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.