Su publika koketavusi Natalija Bunkė spinduliavo eleganciją

Savaitgalį šiauliečiai ir miesto svečiai kartu su žvaigždėmis pramogavo 3-ajame „Casino Tornado“ baro gimtadienyje. Šventiškai nusiteikusią publiką linksmino aistringas Irūnos Puzaraitės ir Mariaus Jampolskio duetas, o vakarui įpusėjus suskambėjo elegantiškosios Natalijos Bunkės kartu su Vitalijumi Cololo parengtas išskirtinis pasirodymas.

Koncerto akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Koncerto akimirka.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-14 19:12, atnaujinta 2018-01-13 04:35

Kaip ir dera Valentino išvakarėse atlikėjai dovanojo meile, aistra ir geru humoru alsuojantį šventinį vakarą. Irūna su Mariumi įkūnijo spontaniškus, audringus ir kiek vėjavaikiškus mylimuosius.

Į sceną žengęs Cololo ir Natalijos duetas pademonstravo viliokliškus, išdidžius ir aistringus personažus. Kaip jau tapo tradicija, Natalija spindėjo išskirtinai subtiliu moterišku žavesiu, koketavo su publika, kuri atsakė plojimais ir komplimentais.

„Ji žino kaip su publika bendrauti. Ir tai daro labai subtiliai, tikra vakaro karalienė“, – pastebėjo vienas vakaro džentelmenų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.