Už Kauno garsinimą Linui Adomaičiui – pasidabruotas medalis

L.Adomaitis šį apdovanojimą gavo už kūrybiškumą, aktyvią muzikinę veiklą ir miesto garsinimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Feb 17, 2015, 6:25 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:21 PM

„Oficialų Kauno apdovanojimą gavau pirmąkart. Ir ne bet kokį, o Lietuvos Nepriklausomybės akto signataro bei Kauno burmistro J.Vileišio medalį.

Juo labai didžiuojuosi, nes esu giliai šaknis įleidęs į gimtąjį miestą Kauną. Žinoma, tai ragina eiti į priekį ir tęsti pradėtus darbus“, – antradienio vakarą atsiėmęs apdovanojimą kalbėjo L.Adomaitis.

38 metų kūrėjas yra gavęs per 20 įvairių muzikinių apdovanojimų. 2004 metais jis tituluotas dienraščio „Lietuvos rytas“ priedo kauniečiams „Laikinoji sostinė“ Kauno miesto riteriu.

Kauno miesto burmistro J.Vileišio pasidabruotas medalis teikiamas už nuopelnus įtvirtinant Kauno miesto savivaldą, įgyvendinant pilietines iniciatyvas ir kuriant miesto įvaizdį.

L.Adomaitis šį apdovanojimą gavo už kūrybiškumą, aktyvią muzikinę veiklą ir miesto garsinimą.

Muzikantas yra Kauno technologijos universiteto Audiovizualinių menų katedros lektorius, perteikiantis savo žinias ir patirtį studentams.

Pernai kūrėjas išleido dvigubą muzikos albumą „Laiko mašina“, kuris įvairiose Lietuvos koncertų salėse buvo pristatytas su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru.

Koncertai sulaukė ypač didelio susidomėjimo, į juos bilietai buvo tiesiog graibstomi.

Dainininkas džiaugėsi, kad jį savo atvykimu pagerbė daugybė garsių Lietuvos žmonių, tarp jų – ir kadenciją baigęs šalies prezidentas Valdas Adamkus.

Linas pernai taip pat sukūrė muziką dokumentiniam režisieriaus Rimvydo Čekavičiaus sukurtam filmui „Arvydas Sabonis. 11“.

Atlikėjas tvirtino, jog visi muzikiniai apdovanojimai puikuojasi jo kūrybinėje erdvėje – muzikos studijoje, o J.Vileišio medalis ras garbingą vietą jo namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.