A. Ramanausko užpultas A. Rožickas: „Neketinau kautis su Algiu“

Pirmadienį televizijos laidų vedėją Andrių Rožicką viename Vilniaus prekybos centrų užpuolė aktorius Algis Ramanauskas. Be jokios rimtos priežasties aktorius puolė Andriui į atlapus ir vos susilaikė nevožęs į nosį.

Andrius Rožickas (kairėje) ir Algis Ramanauskas.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Andrius Rožickas (kairėje) ir Algis Ramanauskas.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 23, 2015, 8:18 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 12:51 PM

Kas iššaukė tokį agresyvų A.Ramanausko elgesį, Andrius negalėjo atsakyti. Jį patį toks kolegos elgesys labai nustebino.

„Aš buvau apakęs. Juk kad ir kaip vieni kitų nemėgtų šou pasaulio atstovai, įprastai jie apsiriboja kokiu piktu žodeliu, o viešai susitikę tiesiog nusišypso, blogiausiu atveju – nepasisveikina.

Kas šiandien įvyko, aš nesupratau. Gal kas nors iš Algio aplinkos man papasakos, kas tarp mūsų tokio nutiko, kad būtų galima manęs taip stipriai nekęsti“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė A.Rožickas.

Konfliktas tarp Andriaus ir Algio įvyko prekybos centre, kai A.Rožickas, išvydęs A.Ramanauską, jam nusišypsojo. Pasak A.Rožicko, aktorius iškart supyko ir drėbtelėjo: „Ką čia ta kaunietiška žiurkė ir šūdas veikia?“

Vos tik pasiuntė A.Rožickas A.Ramanauską į visas keturias puses, aktorius pripuolė prie laidų vedėjo ir griebė jam už atlapų. Andrius patikino, kad A.Ramanauskas vos susitvardė nesmogęs jam į veidą.

„Manau, kad jei tai būtų buvusi tik antipatija, jis būtų tiesiog nesisveikinęs. Bet panašu, kad Algis jaučia labai didelę nuoskaudą. Man dėl to labai keista, nes aš neprisimenu, kad būčiau jam kažką labai negero padaręs. Nežinau, gal vėliau išlįs yla iš maišo ir paaiškės, kad pavogiau iš jo kepenis ir pardaviau jas turguje“, – juokavo A.Rožickas.

Nors A.Ramanausko išpuolis pribloškė A.Rožicką, šis nė neketino jam atsakyti tuo pačiu.

„Neketinau kautis su Algiu, nes jis didelis ir stambus palyginus su manimi. Turbūt būčiau gavęs į kailį. Ir šiaip muštynės – be ryšio. Žmonės juk šnekėtis moka“, – sakė Andrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.