Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

A. Ramanausko atsakas A. Rožickui dėl išpuolio parduotuvėje

Mėšlas verda toliau. Pirmadienio vakarą televizijos laidų vedėjas Andrius Rožickas savo socialinėje paskyroje papasakojo, kaip prekybos centre susitiko su kolega Algiu Ramanausku. Pastarasis neva Andrių užsipuolė, iškeikė – situacija buvo panaši į tuoj prasidėsiančias muštynes.

Algis Ramanauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Algis Ramanauskas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-24 12:10, atnaujinta 2018-01-12 11:29

Tačiau, kaip įprasta šiais laikais, problemos sprendžiamos socialiniame tinkle, o ne policijoje, teisme, psichiatro kabinete ar bent jau pas mamą prie arbatos puodelio.

„Gal kas nors gali man atsakyti, kodėl jis, kaip, beje, ir jo pakalikas Užkalnis, ko jie taip manęs nekenčia? Būtent, ne nemėgsta, o nekenčia. Gal aš pavogiau iš jų ką nors? Gal juos vaikystėje seksualiai išnaudojau?“ – klausė feisbuke Andrius.

Virtualioje erdvėje gavo ir atsakymą iš A.Ramanausko.

„Pavydi mekenanti beždžionė, be skrupulų ir viešai mane drabsčiusi purvais už tai, kad esu prieš grafičių vandalizmą, ūmai prapliupo verkšlenti atitratyto pliušinio meškiuko balsu apie tai, kad šiandien iš manęs akis į akį suprato, ką aš apie tokius „sūslikus“ galvoju! Rožickai, šiukšle tu menka, žiūrėk, kokia senatvė tavęs laukia“, – ištratino Algis ir prikabino pošlykštį vaizdo įrašą.

Daugiau – antradienio žurnale „Stilius“. Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.