A. Jagelavičiūtė būsimus stilistus subūrė stilingam filmui

Darganotą penktadienio vakarą naujo TV3 televizijos projekto „Aš – stilistas!“ vedėja tapusi stilistė Agnė Jagelavičiūtė visus dvylika dalyvių ir daugybę stilingų bičiulių pakvietė į laidos pristatymo vakarėlį.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Stilistė Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2015, 7:13 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 2:11 AM

Prekybos centro „Ozas“ kino teatre „Multikino“ prie vyno taurės virė diskusijos apie stilių, o keturiolika atrinktų laidos dalyvių, charizmatiškų asmenybių, stebino itin originaliais apdarais.

Laidos pristatymo metu laidos prodiuseris Dominykas Kubilius intrigavo: „Dirbant mane nustebino tai, kad projekto dalyviai – tikrai neeiliniai. Nustebino arši kova, kuri prasidėjo jau pirmą filmavimo minutę. Tad jau per pirmąją laidą žiūrovų laukia daugybė netikėtumų“.

Vakaro metu visiems susirinkusiems prisistatė ir patys dalyviai. Tačiau penktadienį, kaip ir per pirmąjį atrankos etapą, projekto auksinis dvyliktukas netvardė jaudulio. Lakoniški būsimieji, o kai kurie, jau ir patirtį turintys stilistai, drąsiai tikino – atėjo nugalėti.

„Norėjau, kad laida būtų naudinga kelioms šalims. Padarysime viską, kad laida būtų pati geriausia“, – naujos laidos debiutu džiaugėsi mados profesionalė.

Po nuotaikingo pristatymo renginio svečiai susėdo žiūrėti ir neeilinio filmo apie mados legendą – „Sen Loranas. Stilius – tai aš“.

Pirmąją projekto „Aš – stilistas!“ laidą bus galima išvysti jau kovo 1 d. per TV3 televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.