Natalijai Bunkei naktis buvo pašėlusi

Mamos irgi nori pašėlti. Grupių „YVA“, „Pop Ladies“ įkūrėja Natalija Bunkė praėjusią naktį kaip reikiant naktinėjo, kaip mėgstama sakyti – „košė“ klubus.

Natalija Bunkė su bičiule.<br>V.Žilinsko nuotr.
Natalija Bunkė su bičiule.<br>V.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 28, 2015, 1:12 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 1:00 AM

Ši moteris visuomet traukia aplinkinių dėmesį – juk sukūrė sėkmingas grupes, pati visuomet atrodo patraukliai. Be to, viena augina trejų metų sūnų Kristupą, moka gražiai bendrauti net su buvusiais vyrais – juk dainuoja kartu su Deivydo Zvonkaus žmona Katažina.

Tai moteris, kuri per pusvalandį geba pasiūti paltą, nors yra savamokslė.

Natalija yra sakiusi, kad turi net keturias siuvamąsias mašinas – du „overlokus“, vieną mašiną įvairioms įmantrioms siūlėms ir seną zingerį („Singer“), kuris siuva viską. Dažnai pati pasiūdavo grupės merginoms kostiumus. Ji ne tik pro audinių parduotuves negali praeiti ramiai. Štai sykį vairuodama automobilį pamatė gatve einančią moterį su nepaprastai gražiu paltu. Nusipirko audinio ir per pusvalandį pasisiūdino grožybę, nes modelis nebuvo sudėtingas.

Ar į klubą ėjo su mylimu žmogumi?

„Po dvejų skyrybų esu labai atsargi. Apskritai sunkiai prisileidžiu naujus žmones, o ypač vyrus. Į santykius žvelgiu atsakingai, bet viena turbūt visą gyvenimą vis tiek nebūsiu. Apie tai, ar sunku, neturiu laiko galvoti – tiek daug veiklos. Darbas, vaikas, namai, visokie reikalai“, – „Lietuvos rytui“ yra sakiusi Natalija.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.