Stilistė A.Gilytė J.Smoriginą pavertė jaunatvišku širdžių ėdiku

Trečiadienį prekybos centre „Panorama“ duris atvėrusi nauja aprangos parduotuvė subūrė nemažai žinomų žmonių. Šventėje, kurios tema „Pirmasis pasimatymas“ stiliaus patarimus dalino stilistė Agnė Gilytė.

Parduotuvės atidarymo akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Parduotuvės atidarymo akimirka.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 9:01 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:22 AM

Stilistės A.Gilytės žinomiems Lietuvos pramogų pasaulio žmonėms sukurti pasimatymų įvaizdžiai buvo itin spalvingi. Vytenis Pauliukaitis puikavosi pasidabinęs mėlynu ryškiu švarkeliu, ant kaklo parišta varlyte, rudomis kelnėmis ir skrybelaite. Ši pasimatymo apranga buvo sukurta pasimatymui Paryžiaus kavinukėje.

V. Pauliukaitis kaip visada šmaikštavo: „Vyriškiai kai kišame ranką į kišenę, palikime vieną pirštelį lauke, kad galėtume parodyti kai ką.“

Jurijus Smoriginas, kuris į pasimatymą atsivedė savo žmoną, aprengtas klasikinio ir laisvalaikio drabužių ansambliu rodosi jautėsi savame kailyje. Pasimatymo apranga buvo pritaikyta šokių aikštelei,komforto ir stiliaus pojūtis rodos taip patiko Jurijui, jog svečiams jis atskleidė, kad ši apranga keliaus tiesiai į jo spintą.

Jo žmona mėgavosi šampanu pasipuošusi klasikine,balta suknele su juodais akcentais bei lakiniais bateliais. Paklaustas ar dažnai eina į pasimatymus, Smoriginas, kuris su žmona susituokęs jau 40 metų, neslepia, kad sunkiai randa tam laiko.

Sabina Repčenkienė, kuri visą vakarą šnekučiavosi su Vytautu Pauliukaičiu atrodė brandžiai, elegantiškai ir stilingai, tamsiai mėlyną suknelę išryškino ryškus oranžinis švarkelis, nerūpestingai užmestas ant pečių. Sabina negailėjo gražių žodžių stilistei ir teigė, kad bus amžina parduotuvės klientė. Nors persirengimo kabinoje Asta Stašaitytė užtruko ilgiausiai jos apranga atrodė nepriekaištingai. Pavasario emocijas spinduliuojantis rūbų derinys puikiai tiko laidų vedėjai.

Pastelinis, taškuotas paltukas, baltos klasikinės kelnės ir ryški mėlyna palaidinė buvo skirtas pasimatymui paplūdimyje. Už šį aprangos parinkimą Asta pokštaudama išvadino stilistę paleistuve, nes pati į pasimatymą prie jūros niekada nesirinktų paltuko.

Dar renginiui neįpusėjus parduotuvė buvo pilna žmonių. Susirinkę pramogų pasaulio atstovai meiliai pozavo fotografams ir apžiūrinėjo pardavinėjamus drabužius. Lietuvoje kurtų prekinių ženklų rūbus pristačiusioje parduotuvėje svečių akis traukė ypatingu spalvų ryškumu pasižymintys rūbai.

Švarkus susikaupęs apžiūrinėjo atlikėjas Donatas Baumila, o štai dainininkė Vasha sukiojosi prie ryškiaspalvių palaidinių.

Vaida Genytė į renginį atvyko pasipuošusi tamsios spalvos apranga, tačiau sklidina šviesių, gerų emocijų.

Stilistė Agnė Gilytė, sugalvojusi renginio temą – „pirmąjį pasimatymą“, teigė, kad labai svarbu gerai jaustis pasimatyme, o kaip gi gerai jausiesi, jei taip neatrodysi. 

Dalis renginyje surinktų lėšų bus skirtos Editos Mildažytės kuruojamam „Bėdų turgaus“ labdaros ir paramos fondui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.