Ali Gadžijevas su mylimąja susilaukė sūnaus

„Dovana artėjančios mamyčių dienos proga! Mano brangiausias gyvenimo stebuklas, meilė ir turtas Ali Gadžijevas“ ,– štai kuo pasidalino savo socialinėje paskyroje modelis, garsaus konditerininko mylimoji Patricija Žuromskytė.

Ali Gadžijevas ir Patricija Žuromskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Ali Gadžijevas ir Patricija Žuromskytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 2, 2015, 10:09 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 3:54 AM

Patricija ir Ali – jau tėvai, besidžiaugiantys pirmąja atžala – sūnumi, kurio susilaukė balandio 30-ąją.

Interjero dizaino studijas baigusi mergina vaikščiojimą podiumu derino su šokolado užsakymų priėmimu, saldainių dėliojimu į dėžutes, atidžiu mokymusi, kaip gaminti orinukus („macaroon“).

„Kaip mylintis vyras galiu pasakyti, kad savo gyvenimą sieju su Patricija“, – dar po septynių mėnesių draugystės sakė Ali.

Didžiojo įvykio išvakarėse kaip tik „Ali šokoladinės“ įkūrėjas sakė, kad nė neįsivaizduoja, kaip būtų galima nešvęsti Motinos dienos. Jis, kaip ir daugelis šią dieną mini kasmet.

„Kad ir kur būčiau, ką bedaryčiau, kasmet stengiuosi važiuoti namo pas mamą ir įteikti pavasarinių gėlių. Ir pasveikinu visas pažįstamas mamas, savo seserį, kuri taip par yra mama“, – pasakojo Ali.

Jam tai – labai rimta diena.

Vyras tikino, kad visą gyvenimą Motinos dieną stengęsis būti šalia brangiausio žmogaus ar bent jau būtinai pasveikinti. Tačiau paklaustas, ar lepina mamą savo kuriamais saldumynais, jis tik nusijuokė. A.Gadžijevui tai – tik įprasta kasdienybė.

„Gal kažkam tai ir reiškia lepinimą. Manau, kad kitoks dėmesys yra smagesnis. Pavyzdžiui, gėlės, gražūs žodžiai, apkabinimas. Aišku, smagu ir desertas – sukelia geras emocijas. Bet artimo žmogaus šiluma ir bučiniai yra daug rimtesni dėmesio ženklai“, – įsitikinęs žinomas vyras.

Anot jo, mylimo žmogaus dėmesysir buvimas šalia yra kur kas daugiau nei materialios dovanos.

„Aš, kaip tėvas, tai irgi laikau didžiausia dovana: su šeima praleisti kuo daugiau laiko. Turbūt, tai didžiausia dovana tiek šeimai, tiek mamai pačiai“, – mano A.Gadžijevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.