Ką „Microsoft“ programa pasako apie Lietuvos įžymybių amžių?

Vos prieš keletą savaičių „Microsoft“ pristatyta nauja interneto programėlė „How Old Do I Look“, iš nuotraukos galinti nustatyti asmens amžių ir lytį, akimirksniu daugeliui tapo smagiu žaidimu. Smalsuoliai taip ėmė „tikrinti“ ne tik savo, bet ir žymių žmonių amžių.

„Microsoft“ programėlė nustatė Lietuvos įžymybių amžių. Tik ar teisingai?<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
„Microsoft“ programėlė nustatė Lietuvos įžymybių amžių. Tik ar teisingai?<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-11 20:07, atnaujinta 2018-01-04 05:47

Tačiau interneto vartotojai jau spėjo įžvelgti ne vieną šios programėlės minusą. Pasirodo, nurodytas amžius priklauso nuo nuotraukos: skirtinga veido mimika ar net šukuosena ir makiažas šią įdomią programą gali paveikti. „How Old Do I Look“ gali nepaprastai pajauninti ar net gerokai pasendinti.

Kaip šiai programėlei pavyko įvardinti Lietuvos įžymybių amžių? Rezultatus galite pamatyti portalo lrytas.lt surinktoje nuotraukų galerijoje.

Kaip naudotis šiuo įrankiu? Tereikia nueiti į interneto puslapį How-Old.net ir įkelti pasirinktą nuotrauką. Beveik akimirksniu programėlė sugeneruoja informaciją ir ant nuotraukos atsiranda oranžinė lentelė su skaičiais. Jie turėtų nusakyti tikslų nuotraukoje esančio asmens amžių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.