Krepšininkas Jonas Mačiulis – jau daugiavaikis tėvas

„Mergaitė!“ – džiaugsmingai pranešė krepšininkas Jonas Mačiulis. Madrido „Real“ puolėjas antradienį paryčiais tapo daugiavaikiu tėvu: su žmona Agne susilaukė trečiosios dukters Kotrynos.

J.Mačiulis su žmona Agne dar prieš vestuves planavo būti daugiavaikė šeima.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
J.Mačiulis su žmona Agne dar prieš vestuves planavo būti daugiavaikė šeima.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2015, 1:27 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:23 AM

Pora jau augina liepos pabaigoje penktąjį gimtadienį švęsiančią Kamilę ir pusantrų metų Klaudiją.

„Laukėme visų vaikų. Dar prieš vestuves su žmona sutarėme, kad turėsime bent keturis. Planas vykdomas. Trūksta tik sūnaus“, – juokėsi 30-metis krepšininkas, džiugią žinią išgirdęs Ispanijoje. Jo žmona gimdė Kaune, į namus Lietuvoje iš Madrido parskridusi prieš porą mėnesių.

J.Mačiulis neseniai buvo grįžęs aplankyti, kaip sako, „savo merginų“, bet artimiausiu metu laisvadienių beveik neturės. Jau šį savaitgalį „Real“ dalyvaus Eurolygos finalo ketverto turnyre, kuris vyks Madride. Netrukus – ir Ispanijos čempionato atkrintamosios varžybos.

Trečioji Mačiulių duktė gimė tiksliai tą dieną, kurią buvo nustatę gydytojai – gegužės 12-ąją. Krepšininkas dabar nekantriai laukia sezono pabaigos, kad naujagimę pamatytų ne tik nuotraukose, bet ir galėtų paimti ją ant rankų.

„Man reikia šeimos. Dabar gyvenu vienas ir nekantriai laukiu, kada galėsiu grįžti. Tačiau liūdėti nėra kada, nes netrukus prasidės ilga rungtynių serija“, – sakė J.Mačiulis.

„Real“ puolėjas yra įtrauktas į išplėstinį Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą ir, neabejotinai, į ją vėl bus kviečiamas. Krepšininkas tvirtina, kad trečiosios dukters gimimas nemalšina jo noro žaisti rinktinėje.

„Vėl turime galimybę dalyvauti olimpinėse žaidynėse, norisi prisidėti prie to, kad į jas patektume. Todėl vaiko gimimas nėra ta priežastis, dėl kurios nevažiuočiau į rinktinę. Žinoma, jei šeimoje viskas bus gerai, – triskart nusispjovė J.Mačiulis. – Šeima man visuomet bus prioritetas“.

Eurolygos pusfinalyje penktadienį „Real“ kovos su Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija), kitame pusfinalyje žais Maskvos CSKA (Rusija) ir Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.