Saulius Urbonavičius-Samas: „Jei šeimoje gera, ir visur gerai“

Gegužės 15 d., kaip ir kasmet, TV3 tradiciškai kviečia visus švęsti Tarptautinę šeimos dieną. Taip socialiai atsakinga televizija skatina žiūrovus daugiau dėmesio skirti tiems, kuriuos mylime labiausiai – savo šeimai, draugams, artimiausiems žmonėms.

Jis mano, kad praktiškai nėra tokių žmonių, kuriems nereikia šeimos.
Jis mano, kad praktiškai nėra tokių žmonių, kuriems nereikia šeimos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2015, 4:37 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 3:46 PM

TV3 darbuotojai šiandien darbus baigs anksčiau, kad galėtų daugiau laiko praleisti su savo šeimomis. Tą patį ketina padaryti ir žinomi žmonės, televizijos eterio veidai.

Ne vienerius metus šią gražią idėją vystančios TV3 televizijos vadovė Laura Blaževičiūtė sako, kad šeima – didžiausia vertybė: „Visi šiandien bėgame, esame įsisukę į darbus, reikalus ir neretai vis mažiau laiko praleidžiame su tais, kurie mums svarbiausi – savo šeima, draugais ir artimaisiais.

Todėl šią dieną norime priminti visiems kaip svarbu būti dėmesingiems tiems, kurie mums brangiausi. Švęskite ne tik šiandien minima gražią Tarptautinę šeimos dieną. Dovanokite kuo daugiau dėmesio vieni kitiems kasdien“.

Saulius Urbonavičius–Samas sako, kad jam šeima yra viskas.

„Jei šeimoj gerai, tai ir visur gerai. Žinoma, amžinas klausimas yra kaip tinkamai paskirstyti dėmesį ir šeimai, ir darbams. Tačiau čia svarbiausia susitarimas ir noras. Žinoma, būna momentų, kai atrodo gali kaukti kaip norisi daugiau laiko būti su šeima, tačiau jei iš tiesų to noro yra, visada ir atrasi to laiko“, – sako žinomas vyras.

Jis mano, kad praktiškai nėra tokių žmonių, kuriems nereikia šeimos.

„Mes visi esam prasidėję iš dviejų, tad noras turėti šeimą yra natūralus. Žinoma, kartais žmonės deklaruoja priešingai, bet manau, kad tai yra dėl patirtų didelių nuoskaudų ar nesėkmių. Bet galiausiai šeima juk ne tik vyras ir žmona ar vaikai. Šeima yra ir visas mūsų artimųjų ratas bei kiti mums brangūs žmonės“, – sako S. Urbonavičius-Samas.

Dar vienas žinomas TV3 televizijos veidas Naglis Šulija sako, kad šeimai laiko visada per mažai.

„Aš stengiuosi jo praleisti kuo daugiau. Kiekvienas asmeniškai sprendžia kiek jam norisi dėmesio skirti savo artimiausiems, tačiau klausimų, kodėl verta tai daryti, manau, neturi kilti.

Svarbiausia apie tai pagalvoti anksčiau, kad vėliau netektų gailėtis, jog kažko padarėme per mažai“, – sako ir šiandien su šeima ketinantis minėti šeimos dieną N.Šulija.

Jo nuomone, apskritai nuo to, kiek laiko skiriame savo artimiesiems, priklauso ir mūsų pačių sėkmė.

„Visi turtingiausi ir sėkmingiausi pasaulio žmonės visuomet kartoja – jiems svarbiausia artimųjų palaikymas. Esu tikras, kad jei žmogus neturi šeimos pritarimo ir palaikymo, jam labai sunku gyvenime ką nors pasiekti“, – šypsodamasis sako TV3 sinoptikas.

Tarptautinė šeimos diena yra švenčiama kasmet gegužės 15 d. TV3 jau tapo tradicija šią dieną kviesti visus prisiminti tai, kas svarbiausia – mums brangius ir artimus žmones bei praleisti su jais daugiau laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.