„Skamp“ ir J. Didžiulis Gatvės muzikos dieną švenčia Ukrainoje

Devintus metus iš eilės vykstančią Gatvės muzikos dieną, kurią organizuoja dainininkas Andrius Mamontovas, ne visi šalies muzikantai švenčia Lietuvoje. Dalis tradiciškai Vilniuje koncertavusių atlikėjų išvyko groti į Ukrainą.

Lietuviai per Gatvės muzikos dieną gros ukrainiečiams.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Lietuviai per Gatvės muzikos dieną gros ukrainiečiams.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-05-16 14:45, atnaujinta 2018-01-03 13:30

Kijeve šeštadienį ukrainiečius linksmins grupė „Skamp“ su Viliumi Alesiumi, Viktoru Diawara ir Erica Jennings bei atlikėjas Jurgis Didžiulis.

Kompanija savo geromis emocijomis bei nuotraukomis iš kelionės į Kijevą dalijosi ir su savo sekėjais socialiniuose tinkluose.

Socialiniame tinkle „Facebook“ dar prieš kelionę J.Didžiulis rašė: „Ukraina vis dar mano mintyse. Muzika man yra būdas išreikšti solidarumą. Praėjusiais metais man grojant Kijevo gatvėse, kad išreikščiau savo palaikymą žmonėms, kurie įrodė, kad pilietinis pasipriešinimas gali sugriauti dramblio kaulo bokštus Rytų Europoje. Šiemet aš groju #StreetMusicDay (liet. Gatvės muzikos dienoje) vėl, kad leisčiau jiems žinomi, jog nepamiršau ir vis dar esu su jais. Lipsiu ant scenos Istorijos muziejuje šeštadienį nuo 19 iki 20 valandos. Jūs mane sutiksite Kijevo gatvėse su gitara iki sekmadienio ryto. Esu atviras pasiūlymams!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.